چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۳:۱۸
سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ای
کد خبر : ۵۵۷۸۶
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای

پخت نان با آرد سبوس‌دار برای برخی شاطرها سخت است

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 7 کشور گفت: پخت نان با آرد سبوس‌دار به میزان بالا برای برخی شاطرها سخت است.

رمضان کامران پی ، در خصوص اختصاص آرد با سبوس گیری کمتر برای نانوایی‌های سنگکی اظهار کرد: ما برای اجرای این کار آمادگی کامل داریم اما از آنجایی که پخت نان با آرد سبوس‌دار به میزان بالا برای برخی شاطرها سخت است از ما برای تحقق این موضوع فرصت خواسته‌اند. تاکید داریم تا از آردهای با سبوس گیری کمتر در پخت نان سنگک استفاده شود.

وی اضافه کرد: ارتقای فرهنگ و استقبال مردم از مصرف نانهای قهوه‌ای به جای نان‌های سفید می‌تواند صاحبان واحدهای نانوایی را به تولید نا ن با آرد سبوس گیری کمتر تشویق کند.

کامران پی تصریح کرد: از ابتدای اجرایی شدن مصوبه دولت در 11 آذر مبنی بر افزایش قیمت نان، آرد با قیمت غیریارانه‌ای به واحدهای نان فانتزی تحویل داده شد. بر این اساس، قیمت این نوع نان‌ها در همان زمان افزایش یافت اما دیگر قیمت نان فانتزی در گیلان افزایش نمی‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع کمتر از 70 واحد نانوایی فانتزی پز در گیلان فعالیت می‌کنند که 2 درصد نانوایی‌های استان را تشکیل می‌دهند.

 

 

 

 

 

 

ایسنا

(چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳) ۱۳:۱۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها