دوشنبه / ۴ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۶
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۵۵۷۰۸
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های لبنی

استاندارد پنیر تازه مورد تجدید نظر قرار گرفت

پس از بررسی های علمی با حضور اساتید دانشگاه و کارشناسان سازمانهای غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، استاندارد پنیر تازه به تصویب کمیته ملی استاندارد رسید.

دکتر دبیریان مدیر تضمین کیفیت شرکت صنایع شیر ایران و دبیر این استاندارد اعلام کرد: پس از یک سال و نیم بحث کارشناسی و بررسی های علمی با حضور اساتید  دانشگاه و کارشناسان سازمانهای غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد سرانجام در روز مورخه 27/11/93 استاندارد پنیر تازه  به تصویب کمیته ملی استاندارد رسید.

در طی فرایند تجدید نظر استاندارد پنیر تازه  محصولاتی از قبیل پنیر شهری، حد مجاز آب انداختگی پنیرUF و فرایند تولید پنیر  WHEYLESS نیز مشمول این استاندارد قرار گرفت.

 

 

 

 

 

(دوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۳) ۱۰:۱۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها