یکشنبه / ۵ بهمن ۱۳۹۳ / ۰۹:۰۰
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۵۴۹۸۱
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

93 هزار تن پیاز در استان کرمانشاه تولید شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در سال زراعی گذشته، 1355 هکتار پیاز در استان کشت شده که به صورت میانگین 69 تن پیاز در هکتار برداشت شده است.

علی اشرف منصوری  تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت پیاز مربوط به شهرستان هرسین با 650 هکتار و کمترین سطح زیر کشت نیز شهرستان دالاهو با یک هکتار  است.

وی یادآور شد: ارقام کشت شده در استان، اکثراً رقم آذر شهر(پیاز قرمز) بوده و حدود 400 هکتار نیز رقم زرقان(پیاز زرد) است.

رئیس یازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه در کل سطح استان می‌توان پیاز کشت کرد، افزود: با داشتن آب کافی، خاک مناسب و با رعایت اصول کشت، می‌توان عملکرد خوبی از کشت پیاز به دست آورد.

منصوری در ادامه خاطر نشان کرد: زمان مناسب کشت پیاز در استان اواخر اسفند بوده وبرداشت محصول نیز اواخر شهریور ومهر انجام می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امکان کشت دیم پیاز در استان وجود ندارد، گفت: کشت پیاز در استان به صورت آبی بوده تنها آفت مضر پیاز نیز تریپس است که برای مبارزه با آن، زارعین باید با کارشناسان حفظ نباتات مشورت کنند.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پیش‌بینی می‌شود در سال آینده هزار و 500 هکتار پیاز در استان کشت شود.

ایلنا

(یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۳) ۰۹:۰۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها