دوشنبه / ۲۲ دی ۱۳۹۳ / ۱۳:۳۰
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۵۴۵۶۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری؛

مرحله دوم پروژه ffs مرکبات در ساری آغاز شد/ برگزاری دوره آموزشی قارچ خوراکی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از برگزاری دوره آموزشی پرورش قارچ خوراکی در مرکز آموزش جهاد کشاورزی به مدت 4 روز خبر داد.

به گزارش فودنا، اولین جلسه پروژه ffs مرکبات از سری دوم با عنوان شناخت سموم و سمپاشی با حضور 28 فراگیر برگزار شد.

نادری مدرس پروژه با در دست داشتن یک قوطی سم به عنوان نمونه، مشخصات سم روی قوط یرا برای فراگیران تشریح کرد.

وی تاکید کرد: جهت خرید سم حتما فاکتور گرفته شود و در فاکتور باید شماره پارت یا بچ، تاریخ تولید و شماره تولید کارخانه قید شود.

این مدرس در خصوص درجه سمیت افزود: کلمه LD50 درجه سمیت را نشان می دهد و درجه کشندگی سم حداقل 50% برای از بین بردن موش می بایست باشد.

نادری در پایان تعداد نوبت های سمپاشی در سال را در سه نوبت تابستانه یا عمومی، شهریور یا موضعی و زمستانه یا عمومی برشمرد.

همچنین، طهمورث قاسم نژاد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از برگزاری دوره چهار روزه آموزشی مهارتی پرورش قارچ خوراکی در مرکز آموزش جهاد کشاورزی شهرستان ساری با حضور هجده نفر از فراگیران برگزار شد.

وی افزود :این دوره با همکاری اداره ترویج جهاد کشاورزی شهرستان در مرکز جهاد کشاورزي شهرستان ساری برگزار شد.

قاسم نژاد بیان داشت: مهندس آقاجانی مدرس دوره در زمینه شرایط استاندارد سالن پرورش قارچ و نحوه ضدعفونی سالن، شرایط رطوبت و دما، تهویه، انواع آفات و بیماری ها و نحوه کنترل و برداشت قارچ مطالبی را ارائه نمود.

لازم بذکر است در پایان دوره کارشناس ارشد ترویج شهرستان خانم یساری اهمیت آموزش به منظور افزایش بهره وری کشاورزان به عنوان مولدین محصولات تولیدی و کشاورزی و تاثیر آن بر رفاه اقتصادی روستا را بسیار مهم ارزیابی کرد.

 
(دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳) ۱۳:۳۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها