پنج شنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۷
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۵۳۸۶۵
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی
بیانیه سازمان ملی استاندارد ایران؛

خمیر مرغ تولید کشور، مصرف انسانی ندارد

سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد خمیر مرغ تولیدی در کشور با کیفیت فعلی، در صورت انطباق با مقررات ملی فقط می تواند در تولید خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد و مصرف انسانی ندارد.

به نقل از سازمان استاندارد، در پی انتشار خبری با عنوان "در پی تفاهم سه سازمان ، استفاده از خمیر مرغ مجاز شد" به نقل از رییس سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر بلامانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی ، دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد ایران اعلام می دارد:  

تاکنون هیچگونه تفاهم نامه ای مبنی بر بلامانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و همبرگر بین این سازمان با وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و سازمان دامپزشکی کشور منعقد و امضاء نشده است و کماکان از نظر سازمان ملی استاندارد ایران ، استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی به دلیل مخاطرات بهداشتی و موضوع حلیت ممنوع است .

همچنین براساس اظهارات اخیر رییس سازمان ملی استاندارد ایران: خمیر مرغ تولیدی در کشور با کیفیت فعلی، در صورت انطباق با مقررات ملی فقط می تواند در تولید خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد و مصرف انسانی ندارد.
(پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳) ۱۰:۱۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها