جمعه / ۲۱ آذر ۱۳۹۳ / ۱۰:۴۶
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۵۳۶۸۲
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های لبنی
رئیس انجمن غذایی مازندران:

سرانه تولید شیر در مازندران کاهش یافت

رئیس انجمن غذایی مازندران از کاهش سرانه تولید شیر در مازندران خبر داد


به گزارش فودنا، اسماعیل خاتمی‌مقدم در جلسه بررسی مشکلات دامداران استان مازندران بیان داشت: با افزایش قیمت میزان مصرف این ماده غذایی در استان کاهش پیدا کرد.

 

وی افزود: به تبع افزایش قیمت شیر میزان تولیدی شیر مازاد تحویلی دامداران به واحدهای تولیدی استان نیز کاهش پیدا کرد.

 

رئیس انجمن مجمع غذایی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر 23 هزار تن شیر خشک تولید شیر داخل در انبار صنایع غذایی وجود دارد گفت: میزان نیاز کشور به شیرخشک در حدود 35 هزار تن است که باید زمینه ای ایجاد شود تولیدکنندگان شیر مازاد بیشتری در اختیار بگیرند.

 

خاتمی مقدم ادامه داد: ظرفیت تولید شیر ارزان در کشور وجود دارد، که دولت در این زمینه باید تدبیر مناسبی در برنامه کاری قرار دهد.

وی با اعلام اینکه طبق آمار، 300 فله فروش رسمی و بیش از 700 واحد فله فروش غیررسمی در مازندران فعالیت می‌کنند، گفت: میزان فله فروشی در استان روز به روز در حال افزایش است و روزانه حدود 70 تن شیر به صورت فله به فروش می‌رسد.

رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران از فروش شیر فله در مازندران انتقاد کرد و گفت: خام فروشی شیر در مازندران رو به افزایش است.

 

(جمعه ۲۱ آذر ۱۳۹۳) ۱۰:۴۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها