یکشنبه / ۲ آذر ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۲
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۵۳۱۸۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

برخورد با عرضه‌کنندگان کالباس خوک و گراز

در حالی که عرضه زیرزمینی کالباس خوک و گراز در سطح شهر تهران مشاهده می‌شود، معاون سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: هرگونه عرضه کالباس گوشت خوک و گراز ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود.

جمال‌الدین جاویدی درباره اینکه با وجود ممنوعیت خرید و فروش و واردات فرآورده‌های گوشتی خوک و گراز در کشور، در برخی مغازه‌های فست‌فود پایتخت عرضه می‌شود، گفت: از نظر سازمان دامپزشکی عرضه کالباس خوک و گراز در کشور ممنوع است و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد می‌شود.

وی افزود: تاکنون گزارشی مبنی بر عرضه کالباس خوک و گراز در کشور به سازمان دامپزشکی ارائه نشده است.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: تمام کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی موظف هستند سوسیس و کالباس تولیدی خود را از گوشت دام‌های حلال تولید کنند.

به گفته جاویدی عمده تولیدات سوسیس و کالباس کشور از گوشت گاو است.

 

 

 

 

 

ایسنا

(یکشنبه ۲ آذر ۱۳۹۳) ۰۹:۳۲

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها