پنج شنبه / ۲۹ آبان ۱۳۹۳ / ۰۹:۵۳
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۵۳۱۰۷
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های لبنی

کمیته راهبردی ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام برگزار شد

نخستین جلسه کمیته راهبردی برنامه پنج ساله ارتقا کیفیت بهداشتی شیر خام در سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد.

این نشست با هدف بررسی وضعیت کیفیت بهداشتی شیر خام در کشور، تدوین راهکارهای اجرایی ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام، تعین معیارهای بهداشتی شیر خام با توجه به مطالعات انجام شده و راهکارهای اجرایی جهت جلوگیری از ورود شیرهای با کیفیت نامطلوب بهداشتی به چرخه مصرف برگزار شد.

بکارگیری بازرسین بهداشتی شیر برای آموزش و کنترل دامداری های سنتی و مراکز جمع آوری شیر، شناسنامه دار کردن شیر خام جهت ردیابی آن، تشدید نظارت بهداشتی بر شیر تولیدی در دامداری های سنتی و صنعتی و مراکز جمع آوری شیر و سکوی دریافت شیر خام کارخانجات فرآورده های لبنی و تکمیل و ارتقا سیستم زنجیره سرد جهت حمل شیر خام از دامداری ها به مراکز جمع آوری و کارخانجات فرآورده های لبنی از دیگر اهداف برگزاری این جلسه بود.

در این نشست مقرر شد کمیته راهبردی شیر با هدف بررسی وضعیت کیفیت بهداشتی شیر خام کشور و تدوین برنامه پنج ساله ارتقا کیفیت بهداشتی شیر خام با عضویت رییس سازمان دامپزشکی کشو، نماینده انجمن صنفی گاوداران، نماینده تام الاختیارسازمان استاندارد، نماینده تام الاختیار اداره کل بهداشت و سلامت محیط کار، نماینده تام الاختیار انجمن صنفی صنایع لبنی تشکیل شود.

همچنین در این جلسه مقرر شد کمیته تدوین پیش نویس برنامه راهبردی شیر خام تشکیل شده و نسبت به تهیه پیش نویس برنامه راهبردی شیر خام جهت ارایه به کمیته راهبردی شیر خام اقدام کند.

علاوه بر این، مقرر شد دبیرخانه کمیته راهبردی شیر در دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور مستقر شود.

 

 

 

 

 

 

ایرنا

(پنج شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۳) ۰۹:۵۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها