چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۳ / ۱۰:۳۸
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۵۲۹۰۱
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

حساسیت به مواد گیاهی نتیجه‌ی مصرف این ساندویچ پرطرفدار

افرادی که به مواد گیاهی حساسیت دارند به دلیل ادویه موجود در فلافل از مصرف این ماده غذایی خودداری نمایند.

سیدمرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: به دلیل آن که فلافل در داخل روغن غوطه‌ور است، همچنین چربی زیادی در این ماده غذایی وجود دارد مصرف زیاد آن به افراد توصیه نمی‌شود.

وی افزود: همچنین به دلیل آن که برای سرخ کردن فلافل، از روغنی استفاده می‌شود که چندین بار حرارت دیده است، امکان سرطان‌زایی آن وجود دارد، هر ماده غذایی که روغن آن چندین بار استفاده شود به ماده‌ای سرطان‌زا تبدیل می‌گردد و فلافل نیز از این قاعده مستثنا نیست.

این متخصص تغذیه ادامه داد:‌ افراد مبتلا به مشکلات گوارشی به دلیل آن که نمی‌توانند ادویه زیادی مصرف نمایند از مصرف زیاد فلافل خودداری نمایند. همچنین در صورتی که مصرف ادویه معده فرد را تحریک می‌کند این ماده غذایی را مصرف نکنند.

صفوی بیان کرد: افرادی که به مواد گیاهی حساسیت دارند، افراد مبتلا به التهاب روده و معده همچنین مبتلایان به زخم معده و اثنی‌عشر به دلیل ادویه موجود در فلافل، این ماده غذایی را استفاده نکنند.
(چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳) ۱۰:۳۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها