سه شنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۳ / ۱۳:۰۹
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۵۲۰۸۷
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

۵ بیماری که با گوشت بوقلمون بهبود می‌یابد

گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون برای بهبود بیماری فشار خون، استرس، کم خوابی، چربی و همچنین برای جلوگیری از پیشرفت ام‌اس بسیار مفید است.

محمد هادی پرشاد ثابت متخصص داخلی اظهار داشت: گوشت بوقلمون نقش مهمی در بهبود کم خوابی افراد دارد، گوشت بوقلمون بدون پوست به طور طبیعی چربی کمی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. 

وی تصریح کرد: گوشت بوقلمون کلسترول خون را کاهش می‌دهد، آرامش و سرحال بودن فرد را ایجاد می‌کند و از سرطان جلوگیری می‌کند.  

    گوشت بوقلمون


وی خاطر نشان کرد: گوشت بوقلمون برای افراد ام‌اسی نیز مفید است، بستگی به نوع ام‌اس درمانش فرق می‌کند. 

وی گفت: گوشت سرد و گوشت گرم هر کدام تاثیر متفاوتی دارد. گوشت بوقلمون برای نوع دوم و سوم ام‌اس مفید و تاثیر گذار است. البته نمی‌شود بطور قاطع گفت که برای همه افراد ام‌اسی مفید و قابل درمان است. 

گوشت بوقلمون برای درمان نیست کمک کننده برای جلوگیری از پیشرفت ام‌اس است. 

باشگاه خبرنگاران

(سه شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۳) ۱۳:۰۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها