سه شنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۳ / ۱۳:۱۰
سرویس : فست فود
کد خبر : ۵۲۰۸۴
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فست فود

آشنایی با چهار توصیه برای مصرف بی ضرر پیتزا

شهروندان آمریکایی مانند سایر مردم دنیا سالانه بیش از 3 میلیارد پیتزا را از 60 هزار رستوران می خرند.

 علاوه بر سفارش دادن پیتزای سبزیجات که حاوی انواع ماهی، آناناس، قارچ، کدو، بادمجان، پیاز، روغن غیر اشباع، گوجه فرنگی و ... است و غذایی به نسبت سالم را می سازند، مصرف این غذای خوشمزه مشکلات دیگری نیز دارد. 

                                                                      پیتزا

یافته های دانشمندان اداره غذا و داروی آمریکا نشان می دهند، افزودن پنیر عاری از چربی به این نوع پیتزا نیز کارگشا نیست و میزان چربی اشباع در این نوع پیتزا بسیار بیشتر از همبرگر است.
ناراحت نشوید، با اجرای روش های زیر می توانید از خوردن پیتزای سبزیجات لذت ببرید:
1- پیتزای بدون پنیر سفارش دهید.
2- پیتزای کاملا گیاهی سفارش دهید. ( عاری از ماهی و ... )
3- فقط روی پیتزا را بخورید و به نان دست نزنید.

4- یک پیتزا را در دو وعده بخورید.

 قدس آنلاین

(سه شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۳) ۱۳:۱۰
حسن
۱۳۹۳/۰۷/۲۳
0
0
0

یهو بگید اصلا پیتزا نخورید پیتزایی که نه پنیر داشته باشه نه نونش بخوری که دیگه پیتزا نیست.


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها