دوشنبه / ۱۴ مهر ۱۳۹۳ / ۰۸:۱۶
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۵۱۸۸۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

تاکید چندباره وزارت بهداشت بر توقف استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس

مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: خمیر مرغ باید در یک زمان‌بندی مشخص و در یک پروسه بهداشتی تولید و استفاده شود.

دکتر سیدهدایت حسینی با بیان اینکه زمانبندی مشخصی را با صنعت غذا در مورد بهداشتی کردن خمیر مرغ هماهنگ کرده‌ایم، گفت: طبق اقدامات انجام شده، خمیر مرغ باید در یک زمان‌بندی مشخص و در یک پروسه بهداشتی تولید و استفاده شود. تا رسیدن آن زمان درخواست کردیم که تولید و استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس متوقف شود.

حسینی در پاسخ به اینکه مدت زمان مشخص شده با صنعت در مورد بهداشتی کردن تولید و استفاده از خمیر مرغ چقدر‌ است؟‌ گفت: مدت زمان آن به برنامه‌ها و زمانبندی‌های ما با صنعت و میزان صحه‌گذاری و نظارت بهداشتی مورد نظر سازمان غذا و دارو توسط صنعت غذا بستگی دارد.

وی ادامه داد: در واقع بستگی به این دارد که چقدر مسیر و روشی که در تولید و استفاده از خمیرمرغ مد نظر سازمان غذا و دارو است، انجام شود.

وی در مورد گفته صنعت غذایی مبنی بر امکان پذیر نبودن حذف خمیر مرغ تصریح کرد: سازمان غذا و دارو به بهداشتی شدن تولید و استفاده خمیر مرغ معتقد است و این خمیر باید بهداشتی شود تا بعد از انجام صحه گذاری‌ها و نظارت‌های سازمان تصمیم نهایی را درمورد آن بگیریم.

حسینی در پایان درباره عوارض استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های پروتئینی نظیر سوسیس و کالباس گفت: قطعا با نظارت بهداشتی که روی خمیر مرغ انجام می‌شود این خمیر بدون مشکل و عوارض بهداشتی خواهد بود.

 

 

 

 

 

 ایسنا

(دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳) ۰۸:۱۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها