سه شنبه / ۱ مهر ۱۳۹۳ / ۰۹:۱۴
سرویس : خشکبار، حبوبات و تنقلات
کد خبر : ۵۱۵۳۹
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس خشکبار، حبوبات و تنقلات

بادام زمینی بو داده بدترین عامل برای ایجاد آلرژی است

یک مطالعه نشان می دهد که بادام زمینی هایی که به صورت خشک بو داده می شوند بدترین عامل برای بروز واکنش های آلرژی زا هستند.

 محققان دانشگاه آکسفورد در این مطالعه متوجه شدند که مصرف بادام زمینی خام تاثیر اندکی بر روی سیستم ایمنی بدن دارد.

محققان اکنون سرگرم ابداع روشی برای بو دادن بی خطر بادام زمینی هستند که از بروز آلرژی که از هر 50 کودک یک نفر را درگیر می کند، پیشگیری کند. 

                                                                          بادام زمینی


«کونتین ساتنتو» از دانشگاه آکسفورد که این تحقیق را انجام داده است گفت: با انجام آزمایش ساده ای متوجه شدیم موش هایی که این پروتیین بو داده را مصرف کردند یک واکنش ایمنی آلرژی زا نشان دادند.

در حالیکه موش هایی که بادام زمینی خام مصرف کردند واکنش آلرژی زا نشان ندادند و یا واکنش آلرژی زای کمی نشان دادند.

محققان می گویند: این اولین بار است که یک عامل بالقوه ایجاد کننده حساسیت به بادام زمینی بطور مستقیم شناخته شده است.

این یافته به محققان کمک کرد تا متوجه شوند چرا حساسیت به بادام زمینی در اروپا شایع تر از شرق دور است زیرا در شرق دور مغزها بیشتر به صورت خام ، پخته شده و یا سرخ شده مصرف می شود.

محققان می گویند: روش بو دادن خشک این مغز که در درجه حرارت های بالا صورت می گیرد باعث می شود که فعل و انفعالات شیمی در بادام به صورتی انجام شود که سیستم ایمنی را دچار سردرگمی می کند و به بروز واکنش های آلرژیک منجر می شود.

این مطالعه در مجله Allergy and Clinical Immunology منتشر شده است.

 ایرنا

(سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۳) ۰۹:۱۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها