یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۳ / ۰۸:۵۵
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۵۱۴۹۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

نخوردن صبحانه کارایی مغز را تا نصف کاهش می‌دهد

نخوردن صبحانه که متاسفانه عادت بسیاری از افراد جامعه شده است، می‌تواند کارایی مغز انسان را تا حدود نصف کاهش دهد.

محمدعلی معظمی متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: بسیاری از افراد از عملکرد نامناسب و پایین مغز خود شکایت دارند که در اغلب موارد رفتار و عملکرد خود آن‌ها موجب بروز اختلال فوق شده است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از افراد توجهی به الگوهای غذایی و رفتاری صحیح ندارند، تاکید کرد: نخوردن صبحانه عادتی بسیار بد در بین مردم است که به اشکال گوناگون بر روی مغز و اعصاب اثر منفی می‌گذارد.

معظمی گفت: نخوردن صبحانه که متاسفانه عادت بسیاری از افراد جامعه شده است، می‌تواند کارایی مغز انسان را تا حدود نصف کاهش دهد.

وی یادآور شد: صبحانه بهترین و مهمترین وعده غذایی است و حذف آن به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

معظمی با بیان اینکه پرخوری نیز کارایی و بازدهی مغز را کاهش می‌دهد، خاطرنشان کرد: پرخوری می‌تواند موجب تصلب شرائین مغز شده و از این طریق منجر به کاهش کارایی مغز و کاهش قدرت ذهنی شود.
(یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۳) ۰۸:۵۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها