پنج شنبه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۰:۰۴
سرویس : آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم
کد خبر : ۵۱۴۲۶
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم

طرفداران چای سبز بخوانند

محققان سنگاپوری در یک بررسی جدید ترکیبی را در چای سبز شناسایی کرده‌اند که در پیشگیری از بیماری پارکینسون نقش دارد.

به گزارش صبحانه،در این تحقیقات مشخص شد که یک فرآیند فعال بین ترکیبی در چای سبز و نیز پروتئینی در بدن وجود دارد که می‌تواند سلول های مغزی را حفظ کرده و از ابتلا به پارکینسون پیشگیری نماید. این ترکیب موجود در چای سبز به نام EGCG نوعی پروتئین در بدن با عنوان AMP  کیناز را مورد هدف قرار می‌دهد و این فرآیند مانع از مرگ سلول‌های مغزی در برابر استرس و فشار می‌شود.

(پنج شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۳) ۱۰:۰۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها