سه شنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۰
سرویس : سرویس عمومی
کد خبر : ۵۱۳۷۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس سرویس عمومی
بخشنامه استفاده از خمیر مرغ در کالباس

نظارت بهداشتی بر استفاده از خمیر مرغ در مراکز عرضه

استفاده از خمیر مرغ (حتی با دارا بودن مجوز از سازمان دامپزشکی) درمحصولاتی نظیر کباب ، حلیم و مراکز تهیه آش و سوپ و مراکز مشابه به هر عنوان مجاز نمی باشد .

جناب آقای دکتر سیاری
معاون محترم بهداشت

موضوع :نظارت بهداشتی بر استفاده از خمیر مرغ در مراکز عرضه

سلام علیکم؛
         با عنایت به آنکه در تهیه برخی از مواد غذایی در رستوران ها و اصناف از خمیر مرغ که ماده اولیه آن ممکن است از ضایعات مرغ فروشی ها در هنگام پاک کردن مرغ و تحویل آن به مشتری و یا استفاده از اسکلت و ضایعات حاصل از رستورانها  تهیه شده باشد خواهشمند است ، همکاران معاونت بهداشتی و واحدهای تابعه در استانها و مراکز شهرستانها ، موارد زیر را هنگام بازررسی از مرغ فروشیهای سطح عرضه و فروشگاهها، رستورانها و یا سایر اماکن تهیه و طبخ غذا مورد نظر قرار دهند:
1-به منظور جلوگیری از جمع آوری ضایعات مرغ فروشی ها و مراکز عرضه مرغ و انتقال آن به کارخانجات سوسیس و کالباس جهت تهیه خمیر مرغ و استفاده آن در مواد غذایی، ترتیبی اتخاذ فرمایند تا از پاک کردن و قطعه بندی کردن مرغ در قصابی ها و مراکز فروش مرغ جلوگیری به عمل آید.
2-استفاده از خمیر مرغ (حتی با دارا بودن مجوز از سازمان دامپزشکی) درمحصولاتی نظیر کباب ، حلیم و مراکز تهیه آش و سوپ و مراکز مشابه به هر عنوان مجاز نمی باشد و در بازرسی از رستورانها و واحد های صنفی این موضوع باید مورد توجه جدی قرار گیرد و با متخلفین برخورد قانونی بعمل آید.

(سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۳) ۱۰:۱۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها