رحمت محمدی" رییس اداره شیلات شهرستان علی آبادکتول گفت: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی، افزایش سطح سلامت و آشنایی شهروندان با ارزشهای غذایی می باشد.
وی افزود: برگزاری این جشنواره ها می تواند فرهنگ استفاده از تغذیه سالم را در جامعه نهادینه کند و سرانه مصرف آبزیان را نیز در خانواده ها افزایش دهد.
رییس اداره شیلات علی آبادکتول خاطرنشان کرد: ماهی غذای سلامتی است و مصرف سرانه هر نفر در کشور 2/10 کیلوگرم و در استان 5/8 کیلوگرم می باشد. "کریم آبادی" کارشناس شیلات نیز در ادامه گفت: رژیم غذایی غلط، سبک زندگی، استرس و فشار روانی از علل اصلی انواع بیماری ها است که با تغییر آن می توان سلامتی را برای اعضای خانواده به ارمغان آورد.
به گفته وی، ماهی به دلیل دارا بودن امگا 3 می تواند تا حدود زیادی از بروز انوا ع بیماری هایی قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت جلوگیری نماید.
این جشنواره با حضور " نوروزی" نماینده شهرستان علی آبادکتول در مجلس شوراسی اسلامی، "تجری مفرد" فرماندار و مسئولین شهرستان در هتل پارمیس علیآبادکتول برگزار شده است.