چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۷
سرویس : آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم
کد خبر : ۵۰۸۵۵
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم

هشدار درباره خطر چندین بار مصرف بطری های آب و پلاستیک

مطالعات جدید محققان نشان می دهد نگهداری مواد پلاستیکی موجب سرطانزا شدن آن ها می شود.

تجزیه و تحلیل بیش از 130 نوع آب معدنی توسط محققان در موسسه ارزیابی زیست محیطی و تحقیقات آب از شورای ملی تحقیقات اسپانیا (CSIC) نشان می دهد یطری های آب معدنی اگر در دمای محیط مناس قرار بگیرند نوشیدنمایعات از درون آن ها هیچ گونه مشکلی ایجاد نمی کند.


مواد پلاستیکی مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی از مولکول های کوچک و یا مونومر ساخته شده که همراه با مواد افزودنی در بسته بندی محصولات مورد استفاده قرار می گیرند.

در حال حاضر دانشمندان در موسسه ارزیابی زیست محیطی و تحقیقات آب (IDAEA-CSIC) و آزمایشگاه Rodés الیور در اجزای تشکیل دهنده پلاستیک یا شیشه های بطری آبمتمرکز شده اند. به طور خاص، آنها از پنج نوع از فتالات (استرهای اسید فتالیک)diethylhexyl adipateDEHA  octylphenol، nonylphenol و bisphenol تهیه شده اند.

این مواد در ساخت بسته بندی شایع است، اما می توانند اثرات سمی در دستگاه تولید مثل و سیستم غدد درون ریز در صورتی که از حد تعیین شده توسط قانون در مواد پلاستیکی بیشتر استفاده شوند داشته باشند.


مطالعات اخیر محققان نشان می دهند نگهداری مواد پلاستیکی و بطر های آب معدنی موجب سمی شدن آن ها می شود از این رو بهتر است آن ها را در محیط منزل و در دسترس کودکان قرار نداد.

(چهارشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۳) ۱۰:۱۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها