دوشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۸:۳۶
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۵۰۸۰۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های لبنی

استفاده از روغن پالم در شیر خشک تولید داخل واقعیت ندارد

دکتر دیناروند گفت: مباحث مربوط به استفاده از روغن پالم در شیرخشک غیر واقعی و کذب است.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، (وب دا)، رییس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت با اشاره به این که برای تولید شیرخشک نوزادان از پودر شیرخشک وارداتی که باید دارای استاندارد بسیار بالاتری نسبت به شیرخشک صنعتی تولید داخل باشد، استفاده می شود، اعلام کرد: در مورد شیرخشک صنعتی که در کشور تولید می شود، نیز سازمان غذا و دارو اجازه استفاده از چربی های گیاهی را نداده و نظارت ها در این خصوص جدی و مستمر است.

به گفته دکتر رسول دیناروند مباحث مربوط به استفاده از روغن پالم در شیرخشک غیر واقعی و کذب است و انتشار این گونه اخبار و سوء استفاده از فضای ایجاد شده در خصوص فرهنگ سازی با هدف کاهش مصرف روغن، مصداق تشویش اذهان عمومی بوده و قابل پیگیری حقوقی است.

وی در ادامه افزود: سازمان غذا و دارو به شدت در خصوص امنیت غذایی حساس است و هر جایی که نیاز به اصلاح فرایندها باشد، توسط این سازمان مداخلات و پیگیری ها صورت می گیرد.

دکتر دیناروند در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر این نظارت ها تشدید شده است و امکان تخلف در فرآورده های غذایی حساس و حیاتی وجود ندارد.
(دوشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۳) ۱۸:۳۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها