1- توصیه می گردد ادارات محترم نظارتی بحث ها و نقطه نظرات کارشناسی
خویش را بر اساس نتایج حاصل از انجام آزمون های تخصصی صورت پذیرفته توسط مراکز آزمایشگاهی
معتمد و ذیصلاح و پس از بررسی و تائید نهایی اعلام نموده و سپس شرایط اعمال قانون بر
خاطیان را فراهم نمایند .
2 -توصیه می گردد ادارات محترم نظارتی از هر گونه اقدام و تصمیم گیری شتابزده پرهیز نموده تا شرایط ترغیب مصرف کنندگان به لبنیات غیر پاستوریزه
فراهم نگردد و همچنین به موازات پایش شرایط عملکردی صنایع لبنی شرایط نظارت و پایش
عملکرد تولید کنندگان محصولات لبنی به روش سنتی نیز بصورت جدی مورد پیگیری قرار گیرد
و در صورت احراز تخلف از سوی هر یک از تولید کنندگان شرایط اعمال قانون و معرفی خاطیان
فراهم گردد.
3
-کارخانجات لبنی موظف گردند که مطابق با ضوابط
قانونی و استاندارد های ملی تدوین و ابلاغ
شده عمل نموده و در صورت بروز هر گونه تخلفی
؛برخورد قانونی اعمال گردد .
4
- توصیه میگرددبه منظور پیشگیری از بروز هر گونه شبهات نسبت به نتایج ازمونهای به عمل
امده بر روی نمونه های مورد ازمون بازرسی و ممیزی های مستمر از آزمایشگاههای همکار نیز در دستور کار ادارات نظارتی
قرار گیرد.
5-پیشنهاد
میگردد که به منظور بررسی کارشناسی خصوصیات تغذیه ای و بهداشتی انواع روغنهای مورد کاربرد در صنایع غذایی نسبت
به تشکیل کارگروه تخصصی با همکاری ادارات نظارتی و قانونی و مراکز علمی و صنعتی اقدام
گردد.