پنج شنبه / ۲ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۲:۰۹
سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی
کد خبر : ۴۹۹۳۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی

حذف عوارض، عاملی برای کاهش قاچاق "زعفران"

با برداشتن عوارض زعفران در بسته‌های بیش از 30 گرم، علاوه بر کمک به اقتصاد کشور از قاچاق این طلای سرخ جلوگیری می‌شود.

محمد علی آهنی کارشناس کشت و برداشت زعفران، گفت: با توجه به اینکه 90 درصد از زعفران مصرفی جهان در ایران کشت و برداشت می‌شود، اخیراً قسمت‌های پیاز و کلاله آن توسط دلالان از مرزهای خراسان با قیمت بسیار اندک قاچاق می‌شود که لطمه‌ای شدید به اقتصاد کشور وارد می‌کند، بر همین اساس عوارض صادرات زعفران در بسته‌های بیش از 30 گرم حذف شده است.
 
وی در ادامه افزود: با حذف عوارض، زمینه برای صادرات گسترده‌تر و انتقال این طلای سرخ از مرزهای ایران به افغانستان کاهش می‌پذیرد.

آهنی اظهار کرد: هر کیلو زعفران 217 مثقال بوده که بسته‌بندی‌های معمولی برای مصارف عموم در وزن‌های 4.5 گرمی تعبیه شده و سرگل و ته قلم با وزن‌های بیشتر در بسته‌های بزرگتر جهت صادرات آماده‌سازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران

(پنج شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۳) ۱۲:۰۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها