دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۴
سرویس : شیرینی و شکلات
کد خبر : ۴۹۸۶۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس شیرینی و شکلات

شیرینی‌خورها زودتر خسته می‌شوند

مصرف قندهای ساده مانند انواع مربا، چای شیرین و همچنین استفاده از انواع شیرینی‌جات در وعده صبحانه جز عادات غذایی بسیاری از ما ایرانیان است اما ضعف و خستگی بعد از 3 ساعت از خوردن چنین صبحانه‌ای خود را نشان می‌دهد.

برلیانت بزرگمهر متخصص تغدیه  گفت: استفاده از قندهای ساده در وعده صبحانه، باعث می‌شود که به سرعت جذب بدن شود در نتیجه فرد را دچار سیری موقت و کاذب می‌کند در پی این جذب سریع قند خون ترشح انسولین افزایش یافته و متعاقب آن قند خون به سرعت پایین می‌آید. 

      قند


این متخصص تغذیه ادامه داد: در پی افت قند خون، مسائلی چون احساس گرسنگی زودهنگام، سردرد، عصبانیت و خستگی برای فرد به وجود می‌آید و بسیاری از افراد با مشاهده این علائم به حذف صورت مسئله یعنی نخوردن صبحانه می‌پردازند.

وی با بیان اینکه انتخاب نوع صبحانه می‌تواند فرد را تا میان روز سرحال نگه دارد گفت: استفاده از مواد حاوی نشاسته مثل نانهای سبوسدار و استفاده از عسل یا خرما در وعده صبحانه و به اندازه متعادل موجب می‌شود قند خون بتدریج بالا رود و انسولین بتدریج ترشح شود و در نهایت فرد دچار افت قند خون و خستگی و سایر عوارض ناشی از آن نشود.

 باشگاه خبرنگاران

(دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۳) ۱۴:۲۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها