یکشنبه / ۸ تیر ۱۳۹۳ / ۱۱:۳۳
سرویس : خشکبار، حبوبات و تنقلات
کد خبر : ۴۹۲۰۲
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس خشکبار، حبوبات و تنقلات

نتایج تحقیقات فرآوری پسته سبب تنوع محصول می شود

معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه تحقیقات پسته گفت: نتایج تحقیقات این موسسه بر روی محصولات فرآوری شده پسته که براساس قراردادی در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته به تولید انبوه می رسد.

ˈاحمد شاکراردکانیˈ افزود: 12 سال بر روی فرآوری پسته در این موسسه تحقیقات انجام شد و این تولیدات شامل شیر و کره پسته، حلوا و شکلات پسته است.

وی به تنوع تولیدات و مصرف داخلی و خارجی این محصولات اشاره و تصریح کرد: مصرف این محصولات برای تمامی اقشار جامعه بویژه کودکان و سالمندان مفید است.

وی گفت: منطقه با تولید انبوه این موادغذایی از تک محصولی خارج می شود ضمن آن که ارزش افزوده و اشتغالزایی را نیز در بر دارد.

معاون موسسه تحقیقات پسته تاکید کرد: ماندگاری این محصولات غذایی بالاتر از محصول پسته به صورت خام است و کره پسته می تواند به عنوان پایه برای تولیدات محصولاتی نظیر سس سالاد، بستنی و کرم کیک و کلوچه کاربرد داشته باشد.

وی گفت: هر کدام از این محصولات حاوی ارزش غذایی مغز پسته است و آن سرشار از چربی های غیراشباع، فیبر، پروتئین، ویتامین ها و املاح معدنی بویژه کلسیم، آهن و فسفر است.

وی بیان کرد: این محصولات فراوری قابل صادرات است و در کشورهای خارجی نیز محبوب خواهد شد.

این قرارداد بتازگی با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی، رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی و فرماندار رفسنجان در محل وزارت جهاد کشاورزی بسته شده است.

بر اساس آمارهای ارائه شده، پارسال 170 هزار تن پسته در کشور تولید که از این میزان 102 هزار تن از باغ های استان کرمان برداشت شد.

ایرنا

(یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۳) ۱۱:۳۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها