شنبه / ۳۰ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۸
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۴۶۸۲۷
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

کاهش بیماری‌ها با مصرف گوشت‌های شناسه‌دار ‌

معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی تاکید کرد: کاهش بیماری‌ها در جامعه انسانی با مصرف گوشت‌های شناسه‌دار و ممهور شده به مهر سلامت دامپزشکی صورت می‌گیرد.

 محمود قربان‌زاده در جمع خبرنگاران گفت: عدم رعایت مسائل بهداشتی عامل مهمی در بروز مخاطرات بهداشتی است.

وی تصریح کرد: دامپزشکی خراسان‌جنوبی بر استحصال یک‌میلیون و 224 هزار کیلوگرم گوشت قرمز در کشتارگاه‌های استان در سال گذشته نظارت بهداشتی داشته است.

معاون سلامت دامپزشکی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه ذبح دام در خارج از کشتارگاه غیربهداشتی و از عوامل مهم در انتشار بیماری‌های مشترک است، تصریح‌کرد: بیماری خطرناک تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو یکی از بیماری‌هایی است، که با گرم شدن تدریجی هوا و افزایش فعالیت‌های کنه‌ها از طریق دام به انسان منتقل می‌شود.

قربان‌زاده ادامه داد: گوشت قرمز باید به مدت 24 ساعت در پیش‌سرد کشتارگاه نگهداری و سپس مصرف شود.

وی این اقدام را عامل مهمی در سالم‌سازی گوشت دانست و متذکر شد: گوشت‌های شناسه‌دار و ممهور شده به مهر سلامت دامپزشکی این فرآیند را طی کرده و آماده مصرف هستند.

معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی تعداد کشتارگاه‌های دام صنعتی و نیمه‌صنعتی موجود در استان را 12 کشتارگاه برشمرد و خاطرنشان کرد: در تمام این کشتارگاه‌ها ناظران بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر استحصال گوشت نظارت دارند. 





ایسنا

(شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۳) ۱۴:۲۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها