چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۱:۳۶
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۴۶۷۵۲
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

"اشپل" منبع غنی "امگا 3"

اشپل یکی از مخلفات غذایی است که ارزش غذایی بالای دارد و سرشار از "اسید‌های چرب امگا 3" است.

دکتر مسعود کیمیا گر متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اشپل همان تخم ماهی سفید است که قبل از تخم‌ریزی ماهی، آن را به صورت بهداشتی از شکم ماهی خارج کرده و در غذا مصرف می‌کنند.

وی در ادامه افزود: یک قاشق غذاخوری از آن معادل یک واحد روغن و دو قاشق غذا خوری از آن معادل یک واحد گوشت محسوب می‌شود. پس نباید در مصرف آن زیاده روی کرد، زیرا کالری فراوان را در یک وعده به مصرف کننده می‌دهد. 
 

وی در پایان گفت: خوشبختانه اشپل ماهی آلوده به فلزات سنگین مثل جیوه نیست و به راحتی می‌توان آن را میل کرد، زیرا فلزات سنگین معمولا در لایه‌های سطحی و پوست ماهی جای می‌گیرد و مصرف این ماده غذایی در تمامی سنین توصیه می‌شود.

 باشگاه خبرنگاران

(چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۳) ۱۱:۳۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها