شنبه / ۲۳ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۱:۵۰
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۴۶۵۹۱
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

تولید 413 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید بیش از 413 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی درجه یک در کارخانجات جوجه کشی استان در سال گذشته خبر داد.

حسین نگهدار در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران، اظهار کرد: از این میزان 277 میلیون قطعه مربوط به تولید مزارع مرغ مادر استان بوده است.

وی با بیان اینکه مازندران با دارا بودن 192 واحد پرورش مرغ مادر 31 درصد جوجه یکروزه گوشتی کشور را تولید کرده است، افزود: 2086واحد مرغ گوشتی مازندران با تولید بالغ بر 11 درصد تولید گوشت مرغ کشور رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

نگهدار خاطرنشان کرد: با توجه به جمعیت 3 میلیون نفری مازندران و مصرف سرانه 26 کیلوگرم، مقدار 78 هزار تن گوشت تولیدی مرغ به مصرف شهروندان استان رسیده و 130 هزار تن به استان‌های تهران و خراسان رضوی ارسال شده است.
(شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۳) ۱۱:۵۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها