پنج شنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۳
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۴۶۴۹۲
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

با چای سبز، سیر و تمشک در برابر سرطان سد بسازید

چای سبز، سیر، تمشک و کلم بروکلی از شاخص‌ترین مواد غذایی ضدسرطان به شمار می‌روند.

تمشک

تمشک و انواع بِری ها همچون بلوبری، آکای بری و کران بری (که البته در کشور ما پیدا نمی شوند) در پیشگیری از انواع سرطان ها موثر هستند. تحقیقات نشان داده است، بلوبری و انواع انگورهای درشت و ارغوانی، عناصری در خود دارند که باعث می شود سلول های سرطانی کبد خودشان را از بین ببرند. کران بری که متاسفانه در ایران نداریم از سرطان تخمدان در خانم ها جلوگیری می کند.

 

چای سبز

یکی از انواع خوراکی های گیاهی که مشخص شده است در جلوگیری از ایجاد و بازگشت سرطان سینه و دیگر سرطان ها نقش موثری دارد، چای سبز است. این نوشیدنی، ماده شیمیایی به نام EGCG دارد که مانع از رشد تومورهای سرطانی سینه می شود. با نوشیدن فقط دو فنجان چای سبز در روز می توانید از ایجاد سرطان پیشگیری کنید. 

                                                                  چای سبز

سیر

آزمایش ها و تحقیقات فراوانی در دنیا صورت گرفته و همه آنها تایید کرده اند سیر خاصیت ضد سرطانی دارد. بیشتر تاثیر این گیاه در جلوگیری از سرطان های گوارشی و البته سرطان های سینه و پروستات است. تحقیقات نشان داده ست هر چه افراد سیر خام و پخته بیشتری مصرف کنند، کمتر دچار سرطان های معده و روده بزرگ می شوند. آزمایشات ثابت کرده اند، زنان میان سالی که به طور مرتب در بیشتر وعده های غذایی خود سیر مصرف می کنند، 50 درصد کمتر از دیگر افراد دچار سرطان روده بزرگ می شوند. در سیر دو ماده به نام های آلیکین و آلیال وجود دارد که مانع از ایجاد سلول های سرطانی در بدن انسان و حیوان می شوند. سعی کنید در پخت انواع غذاهای خود سیر ر ابگنجانید. کارشناسان توصیه می کنند میان پوست کندن سیر و خرد کردن آن حدود 15 دقیقه فاصله بیندازید تا تاثیر بیشتری داشته باشد.  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    سیر

کلم بروکلی 

محققان انگلیسی نشان داده اند مردانی که در معرض تومورهای سرطانی پروستات بودند، با مصرف بروکلی 4 وعده در هفته، این بیماری را از خود دور کردند. انواع کلم ها نیز همچون کلم دکمه ای نیز خاصیت ضد سرطانی دارند. البته شلغم را نیز می توان به این خانواده اضافه کرد. 

                                                                          کلم بروکلی

 

 

 

 

 

 

 

 سلامانه

(پنج شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۳) ۱۰:۱۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها