محمد یوسفی با بیان اینکه کشتارگاهها در ایام عید به حالت نیمهتعطیل در آمده بودند اظهار داشت: به همین جهت عرضه مرغ در این ایام با کاهش همراه بود.
وی افزود: از سوی دیگر تردد کامیونها در تعطیلات نوروز ممنوع بود و با توجه به اینکه 70 درصد مرغ مصرفی استان تهران از سایر استانها تأمین میشود این امر نیز سبب کاهش عرضه این کالا شد.
یوسفی با اشاره به افزایش بهای مرغ در ایام عید اضافه کرد: کاهش عرضه سبب شد تا بهای مرغ برای مدت کوتاهی افزایش یابد.
وی ادامه داد: به عوان مثال قیمت هر کیلو مرغ زنده طی مدت مذکور از 4500 به 4800 تومان افزایش یافت.
یوسفی افزود: در حال حاضر قیمتها به روال قبلی برگشته و بهای این کالا در خردهفروشیها و میادین به ترتیب حدود 6 هزار و 700 و 6 هزار و 300 تومان است.
به گفته وی، هماکنون هر کیلو مرغ زنده با قیمت 4400 تومان به فروش میرسد.
یوسفی با بیان اینکه در حال حاضر قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده 4 هزار و 800 تومان است، تصریح کرد: اگر بهای مرغ در شرایط فعلی کمتر از 7 هزار و 200 تومان باشد برای تولیدکنندگان سودی ندارد.
وی اظهار داشت: در صورتی که قیمت حاملهای انرژی و دلار افزایش پیدا کند قیمت تمام شده تولید مرغ نیز بالا میرود.
یوسفی ادامه داد: هر چند ممکن است بهای این کالا موقتا برای مصرفکنندگان گران نشود اما یا باید دولت در این زمینه به تولیدکنندگان کمک کند یا اینکه مرغ نیز گران میشود.
وی اظهار امیدواری کرد: دولت اقدامی انجام دهد که هم تولیدکننده حفظ شود هم مصرفکننده راضی باشد.
باشگاه خبرنگاران