سه شنبه، ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
۰۶:۲۶

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی B

آگهی بازرگانی A

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی
بانک اطلاعات صنایع غذایی ایران شامل بیش از 1200 واحد فعال + اطلاعات کتاب نمایشگاه های اگروفود تهران + شیرینی و شکلات تهران +صنایع غذایی استان مازندران - 09212681145
http://www.foodna.ir/

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگو با جلیل وطندوست مدیرعامل شیرین وطن:
صنایع غذایی شیرین وطن بصورت رسمی از سال 1381 آغاز به کار کرد و در ابتدا با یک خط تولید بیسکویت فعالیت می کرد که به تدریج دیگر اقلام صنعت به آن اضاف...
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۷
 [تعداد بازدید:1009]

تغذیه و سلامت

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) ضمن استقبال از تصمیم شورای امنیت در به رسمیت شناختن پیوند بین مناقشات و قحطی، خ...  [تعداد بازدید:64]
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که نوشیدنی‌ها یا غذاهای رژیمی در حقیقت سبب افزایش وزن و ابتلا افراد به دیابت می‌شوند زیرا مغز...  [تعداد بازدید:244]

خبر نمایشگاهی

اولین دوره جایزه ملی کیفیت غذا از سوی سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد ب...
دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۹:۳۴
 [تعداد بازدید:68]
نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران از 3 تا 6 آبان‌ماه سالجاری و توسط شرکت سهام...
چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۹:۵۳
 [تعداد بازدید:86]

یادداشت روز

علی شریعتی مقدم
20 سال قبل، در ابتدای کار دولت اصلاحات، وزیر بازرگانی وقت ابتکاری را به خرج داد ...
چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۴
 [تعداد بازدید:197]
یادداشت از منصور انصاری
گفت بخش عمده‌ای از بهبود معیشت مردم در گرو تامین غذای سالم با قیمت مناسب و منطقی...
دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۶
 [تعداد بازدید:236]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


فرمول تهیه ی بیسکویت پسته ‌ای شکلاتی خانگی و صنعتی

۰۹:۵۷ (شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۲)
اخبار مرتبط
» ۱۰ غـذا بـرای تـقـویـت هـوش
» غذاها و دسرهای سالم فرانسوی
» رژیم غذایی سالم عملکرد کودکان را در مدرسه افزایش می‌دهد

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و ...

مواد اولیه :


مواد لازم برای 30 عدد

  •  تخم‌مرغ:                         یک عدد
  • پودر شکر:                       75 گرم
  • کره گیاهی:                       160  گرم
  •  نشاسته ذرت:                   70 گرم
  •  آرد الک شده:                    160 الی 180 گرم
  •  پودر پسته:                     30 گرم
  • وانیل:                            1/4قاشق چایخوری
  •  شکلات تخته‌ای:                 به میزان لازم

 طرز تهیه

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و با نوک انگشت مواد را مخلوط کرده تا کره جذب مواد شود. تخم‌مرغ را با چنگال زده تا از لختگی در آمده، سپس به همراه پودر پسته به مواد می‌افزاییم.

در این مرحله خمیر کمی چسبندگی دارد، آن را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می‌دهیم اگر باز خمیر چسبنده بود، یک قاشق آرد اضافه نموده، خمیر را مابین دو فریزر قرار داده و با وردنه آن را به ضخامت دو تا سه میلی‌متر باز کرده و با قالب دلخواه قالب می‌زنیم. بیسکویت‌ها را در سینی چرب شده قرار داده و در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار داده تا شیرینی‌ها پخته شوند. سپس هنگامی که خنک شد، با شکلات تخته‌ای که به روش بن‌ماری ذوب کرده‌ایم، شیرینی‌ها را ماکات می‌کنیم یا می‌توانیم به صورت ستاره‌ای تزیین نماییم.

 نکته

اگـــر دســـتگاه بیسکویت‌زن دارید، می‌توانید از این دستگاه برای مدل دادن به بیسکویت‌ها استفاده کنید.

ماکات کردن، عمل پوشاندن شیرینی‌ها و کیک‌ها توسط شکلات ذوب شده است.

در فصل گرما چسبندگی خمیرها بیشتر می‌شود، بنابراین می‌توانید کمی مقدار آرد را بیشتر کنید تا خمیر به دست نچسبد.

منبع: آشپزی خانواده سبز

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار