یکشنبه، ۸ اسفند ۱۳۹۵
۲۰:۳۵

جایگاه ویـــژه

اگروفود 96
یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
آگهی متنی روژدا
کارخانه تولید و بسته بندی میوه سبزیجات و صیفی جات خشک روژدا - اولین و تنها دارنده نشان برتر استاندارد در تولید میوه خشک در کشور - کارخانه:٠٨٧٣٣٣٦٠١٨٥ - مدیر فروش:٠٩١٢٠٣٦٩٤٠١ ٠٩١٨٣٧٣٣٥٧٣
http://rozhda.com/
سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، صنایع غذایی 2 - سی دی اطلاعات شرکت های فعال صنعت غذا 3- اطلاعات نمایشگاه های اگروفود و شیرینی و شکلات تهران 4- اطلاعات نمایشگاه صنایع غذایی مازندران جمع سفارش فوق جمعا 50 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

انجمن وارد کنندگان

انجمن وارد کنندگان

خبرگزاری حلال

خبرگزاری حلال

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

اوضاع نابسامان اخذمالیات از زبان یونس ژائله مدیر عامل شیرین عسل:
فودنا - یونس ژائله، مدیرعامل شیرین عسل با فعالیت و پشتکار فراوان توانسته شیرین عسل را به این جایگاه برساند، و از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان ...
چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶
 [تعداد بازدید:614]

تغذیه و سلامت

ویتامین D نوعی چربی است و مواد غذایی غنی از ویتامین D شامل شیر، پنیر، کره، خامه و ماهی‌های چرب مثل سالمون، ساردین و ماهی...  [تعداد بازدید:27]
متخصصان در یک بررسی جدید به ارتباط بین مصرف مقدار قابل توجهی میوه و سبزیجات و حظ سلامت ریه پی بردند.  [تعداد بازدید:44]

خبر نمایشگاهی

شانزدهمین دوره همایش روز ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان مصادف با روز نهم اسفند م...
یکشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۴۰
 [تعداد بازدید:45]
براساس توافق سازمان‌ ملی استاندارد ایران و سازمان غذا و دارو، کانون انجمن‌های صن...
شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۳۱
 [تعداد بازدید:45]

یادداشت روز

سوپرمارکت ها و فروشگاه ها هر روز بر سنگینی رقابت خود اضافه می کنند و چند سوال؛آی...
شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۰
 [تعداد بازدید:35]
دولت بر سر دوراهی:
ماجرای مصیبت پرتقال از آنجا آغاز شد که به رغم پیش بینی های کم و بیش درست سازمان ...
چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۴
 [تعداد بازدید:58]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


فرمول تهیه ی بیسکویت پسته ‌ای شکلاتی خانگی و صنعتی

۰۹:۵۷ (شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۲)
اخبار مرتبط
» ۱۰ غـذا بـرای تـقـویـت هـوش
» غذاها و دسرهای سالم فرانسوی
» رژیم غذایی سالم عملکرد کودکان را در مدرسه افزایش می‌دهد

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و ...

مواد اولیه :


مواد لازم برای 30 عدد

  •  تخم‌مرغ:                         یک عدد
  • پودر شکر:                       75 گرم
  • کره گیاهی:                       160  گرم
  •  نشاسته ذرت:                   70 گرم
  •  آرد الک شده:                    160 الی 180 گرم
  •  پودر پسته:                     30 گرم
  • وانیل:                            1/4قاشق چایخوری
  •  شکلات تخته‌ای:                 به میزان لازم

 طرز تهیه

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و با نوک انگشت مواد را مخلوط کرده تا کره جذب مواد شود. تخم‌مرغ را با چنگال زده تا از لختگی در آمده، سپس به همراه پودر پسته به مواد می‌افزاییم.

در این مرحله خمیر کمی چسبندگی دارد، آن را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می‌دهیم اگر باز خمیر چسبنده بود، یک قاشق آرد اضافه نموده، خمیر را مابین دو فریزر قرار داده و با وردنه آن را به ضخامت دو تا سه میلی‌متر باز کرده و با قالب دلخواه قالب می‌زنیم. بیسکویت‌ها را در سینی چرب شده قرار داده و در طبقه وسط فر گرم شده با رارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار داده تا شیرینی‌ها پخته شوند. سپس هنگامی که خنک شد، با شکلات تخته‌ای که به روش بن‌ماری ذوب کرده‌ایم، شیرینی‌ها را ماکات می‌کنیم یا می‌توانیم به صورت ستاره‌ای تزیین نماییم.

 نکته

اگـــر دســـتگاه بیسکویت‌زن دارید، می‌توانید از این دستگاه برای مدل دادن به بیسکویت‌ها استفاده کنید.

ماکات کردن، عمل پوشاندن شیرینی‌ها و کیک‌ها توسط شکلات ذوب شده است.

در فصل گرما چسبندگی خمیرها بیشتر می‌شود، بنابراین می‌توانید کمی مقدار آرد را بیشتر کنید تا خمیر به دست نچسبد.

منبع: آشپزی خانواده سبز

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار