چهارشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵
۱۰:۲۵
گروه صنعتی محمدزاده هم زمان با تولید محصولات متنوع فرآورده های لبنی، فعالیت های تحقیقاتی و صنعتی خود را در یک
جهت درج آگهی بین المللی  صنایع غذایی ایران کلیک کنید

مطلب برگزیده

پاسخ مشروح حسین چمنی به اظهار نظر عسگر اولادی + نمودارهای جهانی
اخیرا یکی از فعالان اقتصادی در توضیح موا...  [تعداد بازدید:460]

جایگاه ویـــژه

یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی 6121 شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، جلدی20 هزار تومان 2 - سی دی اطلاعات 30 هزار تومان با قابلیت جستجو جمع سفارش هر دو مورد فوق جمعا 40 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

انجمن وارد کنندگان
پخش و توزیع مواد غذایی میثاق
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی 25 الی 28 مرداد
http://www.rokhdadnama.com/

جعبه ابزار کاربران

نظر سنجی اردیبشهت 95

تاثیر حضور هیات های تجاری خارجی در ایران برای بخش خصوصی را


تازه ترین اخبار

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

تغذیه و سلامت

یک کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: استفاده از رنگ غذا به ویژه رنگ‌های غیرمجاز به دلیل مواد شیمیایی موجود، بسیار مضر بوده ...  [تعداد بازدید:29]
مدیرکل نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو هشدار داد: آسیب های مصرف رنگ های...  [تعداد بازدید:41]
محققان دریافته اند مصرف روزانه شکلات تلخ (دارک شکلات) می تواند موجب کاهش ریسک ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی شود.  [تعداد بازدید:41]
طبق یافته های یک مطالعه جدید، چای نعناع می تواند به بهبود حافظه کوتاه مدت و بلندمدت و بهبود خلق و خو کمک کند.  [تعداد بازدید:56]
معاون فنی اداره سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تایید خطر مصرف سفره‌های یک‌بار مصرف را مشروط به بررسی‌های وزارت بهداشت دان...  [تعداد بازدید:47]
به گفته کارشناسان تغذیه، افزودن ادویه به غذا، به خصوص گرد فلفل قرمز می تواند به تقویت سلامت قلب و دوری از بیماری های قلب...  [تعداد بازدید:35]
برخی مواد غذایی و خوراکی‌ها حاوی رنگ‌های مصنوعی هستند که مصرف آن‌ها توصیه نمی‌شود.  [تعداد بازدید:68]
آهن یک عنصر اساسی است و کمبود آهن می تواند علائمی نظیر خستگی، سردردهای خفیف، سرگیجه و تنگی نفس را به همراه داشته باشد.  [تعداد بازدید:66]


فرمول تهیه ی بیسکویت پسته ‌ای شکلاتی خانگی و صنعتی

۰۹:۵۷ (شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۲)
اخبار مرتبط
» ۱۰ غـذا بـرای تـقـویـت هـوش
» غذاها و دسرهای سالم فرانسوی
» رژیم غذایی سالم عملکرد کودکان را در مدرسه افزایش می‌دهد

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و ...

مواد اولیه :


مواد لازم برای 30 عدد

  •  تخم‌مرغ:                         یک عدد
  • پودر شکر:                       75 گرم
  • کره گیاهی:                       160  گرم
  •  نشاسته ذرت:                   70 گرم
  •  آرد الک شده:                    160 الی 180 گرم
  •  پودر پسته:                     30 گرم
  • وانیل:                            1/4قاشق چایخوری
  •  شکلات تخته‌ای:                 به میزان لازم

 طرز تهیه

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و با نوک انگشت مواد را مخلوط کرده تا کره جذب مواد شود. تخم‌مرغ را با چنگال زده تا از لختگی در آمده، سپس به همراه پودر پسته به مواد می‌افزاییم.

در این مرحله خمیر کمی چسبندگی دارد، آن را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می‌دهیم اگر باز خمیر چسبنده بود، یک قاشق آرد اضافه نموده، خمیر را مابین دو فریزر قرار داده و با وردنه آن را به ضخامت دو تا سه میلی‌متر باز کرده و با قالب دلخواه قالب می‌زنیم. بیسکویت‌ها را در سینی چرب شده قرار داده و در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار داده تا شیرینی‌ها پخته شوند. سپس هنگامی که خنک شد، با شکلات تخته‌ای که به روش بن‌ماری ذوب کرده‌ایم، شیرینی‌ها را ماکات می‌کنیم یا می‌توانیم به صورت ستاره‌ای تزیین نماییم.

 نکته

اگـــر دســـتگاه بیسکویت‌زن دارید، می‌توانید از این دستگاه برای مدل دادن به بیسکویت‌ها استفاده کنید.

ماکات کردن، عمل پوشاندن شیرینی‌ها و کیک‌ها توسط شکلات ذوب شده است.

در فصل گرما چسبندگی خمیرها بیشتر می‌شود، بنابراین می‌توانید کمی مقدار آرد را بیشتر کنید تا خمیر به دست نچسبد.

منبع: آشپزی خانواده سبز

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500