پنج شنبه، ۶ خرداد ۱۳۹۵
۰۴:۵۸

فودنا در اگروفود سالن 7 غرفه17

شمارش معکوس تا شروع نمایشگاه اگروفود
به گزارش پایگاه خبری فودنا، شمارش معکوس تا شروع بیست و سومین نمایشگاه بین المللی اگروفود 95 آغاز شد، به همین مناسبت لیست کلیه شرکت های حاضر در نمایشگاه به همراه شماره سالن و شماره ...
پنج شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱:۰۳
 [تعداد بازدید:71]

جایگاه ویـــژه

یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی 6121 شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، جلدی20 هزار تومان 2 - سی دی اطلاعات 30 هزار تومان با قابلیت جستجو جمع سفارش هر دو مورد فوق جمعا 40 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

انجمن وارد کنندگان
پخش و توزیع مواد غذایی میثاق
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی 25 الی 28 مرداد
http://www.rokhdadnama.com/

جعبه ابزار کاربران

نظر سنجی اردیبشهت 95

تازه ترین اخبار

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

تغذیه و سلامت

در بازدید کارشناسان اداره کل استاندارد استان بوشهر از مراکز عرضه شهرستان کنگان روغن سرخ کردنی با نام تجاری نیلوفر که دار...  [تعداد بازدید:65]
مسئول مرکز نگهداری از کودکان اوتیسم کرمانشاه معتقد است، کودکات اوتیسم باید در مصرف لبنیات احتیاط کنند.  [تعداد بازدید:74]
یک کارشناس بهداشت عمومی تأثیر شیر شتر در درمان بیماران دیابتی نوع۲ را تشریح کرد  [تعداد بازدید:71]
محققان در مطالعه ای جدید ادعا می کنند رژیم غذایی کم نمک می تواند برای سلامت قلب خطرناک باشد.  [تعداد بازدید:68]
طبق نتایج یک تحقیق جدید، نوجوانانی که مقادیر زیاد چربی های اشباع شده یا میزان کم چربی های سالم غیراشباع مصرف می کنند تا ...  [تعداد بازدید:53]
همیشه شنیده‌ایم که مصرف روغن زیتون موجب کاهش سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود. آیا یافته‌های جدیدی درباره مزیت‌های مصرف آن به...  [تعداد بازدید:119]
طبق یک مطالعه جدید، خوردن بیش از اندازه سیب زمینی موجب افزایش ریسک بروز فشارخون بالا می شود.  [تعداد بازدید:173]
به گفته محققان، فرآورده های کنجد به خصوص روغن کنجد دارای تاثیر قابل توجهی بر فشار اکسایشی است و موجب بهبود سلامت انسان م...  [تعداد بازدید:123]


فرمول تهیه ی بیسکویت پسته ‌ای شکلاتی خانگی و صنعتی

۰۹:۵۷ (شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۲)
اخبار مرتبط
» ۱۰ غـذا بـرای تـقـویـت هـوش
» غذاها و دسرهای سالم فرانسوی
» رژیم غذایی سالم عملکرد کودکان را در مدرسه افزایش می‌دهد

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و ...

مواد اولیه :


مواد لازم برای 30 عدد

  •  تخم‌مرغ:                         یک عدد
  • پودر شکر:                       75 گرم
  • کره گیاهی:                       160  گرم
  •  نشاسته ذرت:                   70 گرم
  •  آرد الک شده:                    160 الی 180 گرم
  •  پودر پسته:                     30 گرم
  • وانیل:                            1/4قاشق چایخوری
  •  شکلات تخته‌ای:                 به میزان لازم

 طرز تهیه

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و با نوک انگشت مواد را مخلوط کرده تا کره جذب مواد شود. تخم‌مرغ را با چنگال زده تا از لختگی در آمده، سپس به همراه پودر پسته به مواد می‌افزاییم.

در این مرحله خمیر کمی چسبندگی دارد، آن را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می‌دهیم اگر باز خمیر چسبنده بود، یک قاشق آرد اضافه نموده، خمیر را مابین دو فریزر قرار داده و با وردنه آن را به ضخامت دو تا سه میلی‌متر باز کرده و با قالب دلخواه قالب می‌زنیم. بیسکویت‌ها را در سینی چرب شده قرار داده و در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار داده تا شیرینی‌ها پخته شوند. سپس هنگامی که خنک شد، با شکلات تخته‌ای که به روش بن‌ماری ذوب کرده‌ایم، شیرینی‌ها را ماکات می‌کنیم یا می‌توانیم به صورت ستاره‌ای تزیین نماییم.

 نکته

اگـــر دســـتگاه بیسکویت‌زن دارید، می‌توانید از این دستگاه برای مدل دادن به بیسکویت‌ها استفاده کنید.

ماکات کردن، عمل پوشاندن شیرینی‌ها و کیک‌ها توسط شکلات ذوب شده است.

در فصل گرما چسبندگی خمیرها بیشتر می‌شود، بنابراین می‌توانید کمی مقدار آرد را بیشتر کنید تا خمیر به دست نچسبد.

منبع: آشپزی خانواده سبز

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500