جمعه، ۲۹ فروردین ۱۳۹۳
۰۴:۵۳

نظر سنجی اسفند 92

تاکید چند ساله رهبری مبنی بر اقتصاد حاکی از :


تازه ترین اخبار

 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

تبلیغات متنی

فروش کانکس های سیار
فروش مواد غذایی و آشامیدنی سیار ، آشپزخانه و فست فود سیار،کتابخانه و کتاب فروشی سیار 5505 510 0919 ، 5518 248 0919 آقای نجار
http://foodna.ir/fa/newsagency/45288
ژورگراف
سر رسید اختصاصی قیمت هر جلد 6900 تومان تلفن : 02188468001
http://jourgraph.com/
گشتا صنعت مشهد
تولید کننده انواع دستگاه های تاریخزن ،شرینک پک، بسته بندی و پرده هوا تاریخزن وجت پرینتر(بیش از 30 مدل) - شرینک پک تونلی و کابینی (بیش از20 مدل) - پرده هوا (بیش از30 مدل ) 23- 6513720- 0511 09155154622
http://gashtasanat.com/
سفارش سالنامه تخصصی صنایع غذایی 92
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی 6500 شرکت صنایع غذایی، در 17 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، جلدی15 هزار تومان 2 - سی دی اطلاعات 25 هزار تومان جمع سفارش هر دو مورد فوق جمعا 40 هزار تومان جهت سفارش : 09368689191
http://www.foodna.ir/

جعبه ابزار کاربران


فرمول تهیه ی بیسکویت پسته ‌ای شکلاتی خانگی و صنعتی

۰۹:۵۷ (شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۲)
اخبار مرتبط
» ۱۰ غـذا بـرای تـقـویـت هـوش
» غذاها و دسرهای سالم فرانسوی
» رژیم غذایی سالم عملکرد کودکان را در مدرسه افزایش می‌دهد

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و ...

مواد اولیه :


مواد لازم برای 30 عدد

  •  تخم‌مرغ:                         یک عدد
  • پودر شکر:                       75 گرم
  • کره گیاهی:                       160  گرم
  •  نشاسته ذرت:                   70 گرم
  •  آرد الک شده:                    160 الی 180 گرم
  •  پودر پسته:                     30 گرم
  • وانیل:                            1/4قاشق چایخوری
  •  شکلات تخته‌ای:                 به میزان لازم

 طرز تهیه

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و با نوک انگشت مواد را مخلوط کرده تا کره جذب مواد شود. تخم‌مرغ را با چنگال زده تا از لختگی در آمده، سپس به همراه پودر پسته به مواد می‌افزاییم.

در این مرحله خمیر کمی چسبندگی دارد، آن را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می‌دهیم اگر باز خمیر چسبنده بود، یک قاشق آرد اضافه نموده، خمیر را مابین دو فریزر قرار داده و با وردنه آن را به ضخامت دو تا سه میلی‌متر باز کرده و با قالب دلخواه قالب می‌زنیم. بیسکویت‌ها را در سینی چرب شده قرار داده و در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار داده تا شیرینی‌ها پخته شوند. سپس هنگامی که خنک شد، با شکلات تخته‌ای که به روش بن‌ماری ذوب کرده‌ایم، شیرینی‌ها را ماکات می‌کنیم یا می‌توانیم به صورت ستاره‌ای تزیین نماییم.

 نکته

اگـــر دســـتگاه بیسکویت‌زن دارید، می‌توانید از این دستگاه برای مدل دادن به بیسکویت‌ها استفاده کنید.

ماکات کردن، عمل پوشاندن شیرینی‌ها و کیک‌ها توسط شکلات ذوب شده است.

در فصل گرما چسبندگی خمیرها بیشتر می‌شود، بنابراین می‌توانید کمی مقدار آرد را بیشتر کنید تا خمیر به دست نچسبد.

منبع: آشپزی خانواده سبز

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

تبــلیـــغات