جمعه، ۸ مرداد ۱۳۹۵
۲۲:۱۷
جهت درج در قسمت 2 بالای صفحه نخست کلیک کنید
جهت درج آگهی بین المللی  صنایع غذایی ایران کلیک کنید

مطلب هفته

گفتگوی اختصاصی فودنا بامجری نمایشگاه بین المللی صنعت گوشتی ایران
نمایشگاه Meatex قرار است ۱۵ تا ۱۸ آبان ماه در محل نمایشگاه‌های دائمی تهران برگزار شود و تمامی زیرمجموعه‌های صنعت گوشت از محصولات خام گرفته تا کنسروهای گوشتی را دربر می‌گیرد، این ن...
چهارشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶
 [تعداد بازدید:238]

جایگاه ویـــژه

یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

آگهی متنی روژدا
کارخانه تولید و بسته بندی میوه سبزیجات و صیفی جات خشک روژدا - اولین و تنها دارنده نشان برتر استاندارد در تولید میوه خشک در کشور - کارخانه:٠٨٧٣٣٣٦٠١٨٥ - مدیر فروش:٠٩١٢٠٣٦٩٤٠١ ٠٩١٨٣٧٣٣٥٧٣
http://rozhda.com/
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی 25 الی 28 مرداد
محل دایمی نمایشگاه های بین المللی همدان
http://www.rokhdadnama.com/
سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، صنایع غذایی 2 - سی دی اطلاعات شرکت های فعال صنعت غذا 3- اطلاعات نمایشگاه های اگروفود و شیرینی و شکلات تهران 4- اطلاعات نمایشگاه صنایع غذایی مازندران جمع سفارش فوق جمعا 50 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

انجمن وارد کنندگان
پخش و توزیع مواد غذایی میثاق
خبرگزاری حلال

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

جعبه ابزار کاربران

تغذیه و سلامت

در مصرف مواد غذایی زیر اگر زیاده‌روی کنید مشکلی پیش نمی‌آید و مصرف بیش از حد آن به افزایش وزن منجر نمی شود.  [تعداد بازدید:92]
یک عضو هیات‌رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس استفاده بی‌رویه از سموم و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی را مورد انتقاد قرار د...  [تعداد بازدید:158]
سازمان بهداشت جهانی چندی پیش در مورد مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های انرژی‌زا ابراز نگرانی کرد و آن را "دشمن سلامت عمومی" خوا...  [تعداد بازدید:147]
معاون وزیرجهاد با بیان اینکه ایران در زمینه تولید شیرخام خودکفا است، گفت: متاسفانه این کالا در سبد غذایی مردم جایگاه منا...  [تعداد بازدید:103]
 صفحه ۱ از ۳   ۲   ۳   بعدی » 

تازه ترین اخبار

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی


فرمول تهیه ی بیسکویت پسته ‌ای شکلاتی خانگی و صنعتی

۰۹:۵۷ (شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۲)
اخبار مرتبط
» ۱۰ غـذا بـرای تـقـویـت هـوش
» غذاها و دسرهای سالم فرانسوی
» رژیم غذایی سالم عملکرد کودکان را در مدرسه افزایش می‌دهد

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و ...

مواد اولیه :


مواد لازم برای 30 عدد

  •  تخم‌مرغ:                         یک عدد
  • پودر شکر:                       75 گرم
  • کره گیاهی:                       160  گرم
  •  نشاسته ذرت:                   70 گرم
  •  آرد الک شده:                    160 الی 180 گرم
  •  پودر پسته:                     30 گرم
  • وانیل:                            1/4قاشق چایخوری
  •  شکلات تخته‌ای:                 به میزان لازم

 طرز تهیه

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و با نوک انگشت مواد را مخلوط کرده تا کره جذب مواد شود. تخم‌مرغ را با چنگال زده تا از لختگی در آمده، سپس به همراه پودر پسته به مواد می‌افزاییم.

در این مرحله خمیر کمی چسبندگی دارد، آن را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می‌دهیم اگر باز خمیر چسبنده بود، یک قاشق آرد اضافه نموده، خمیر را مابین دو فریزر قرار داده و با وردنه آن را به ضخامت دو تا سه میلی‌متر باز کرده و با قالب دلخواه قالب می‌زنیم. بیسکویت‌ها را در سینی چرب شده قرار داده و در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار داده تا شیرینی‌ها پخته شوند. سپس هنگامی که خنک شد، با شکلات تخته‌ای که به روش بن‌ماری ذوب کرده‌ایم، شیرینی‌ها را ماکات می‌کنیم یا می‌توانیم به صورت ستاره‌ای تزیین نماییم.

 نکته

اگـــر دســـتگاه بیسکویت‌زن دارید، می‌توانید از این دستگاه برای مدل دادن به بیسکویت‌ها استفاده کنید.

ماکات کردن، عمل پوشاندن شیرینی‌ها و کیک‌ها توسط شکلات ذوب شده است.

در فصل گرما چسبندگی خمیرها بیشتر می‌شود، بنابراین می‌توانید کمی مقدار آرد را بیشتر کنید تا خمیر به دست نچسبد.

منبع: آشپزی خانواده سبز

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500