سه شنبه، ۱۳ مرداد ۱۳۹۴
۲۲:۱۷
  • درود و صلوات خداوند بر نبی خاتم، پیامبر اعظم حضرت محمد صلی الله علیه واله و سلم
  • بانک اطلاعات شرکت های صنایع غذایی ایران سی دی و سالنامه تخصصی صنایع غذایی..... شماره تماس 77266065
    

جایگاه ویـــژه

یکساله (شهریور94)
از اینکه سایت سینا تجارت را جهت بازدید انتخاب کردید متشکریم ....تلفن تماس : 3-22048132

تبلیغات متنی

سیناتجارت (متنی)
تولید کننده ی پاکت چند لایه انعطاف پذیر، پاکت ایستاده زیپدار، پاکت ایستاده درب دار و دستگاه پاکت ساز، پکت ساز پرکن جامدات, پودر, گرانول و مایعات در صنعت بسته بندی غذا و شوینده.
http://www.sinatejarat.ir/
گشتا صنعت اصفهان
تولید کننده دستگاه های دوخت ریلی ،وکیوم،تاریخ زن ،استرچ کش،جت پرینتر ،تونل حرارتی ،شیرینک ،تسمه کش
http://www.gashtaco.com/
قیمت روز انواع ارز ، سکه و طلا
قیمت امروز انواع ارز، دلار در مرکز مبادلاتی و بازار آزاد به همراه طلا و سکه
http://www.foodna.ir/fa/industry/currency
سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 94
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی 6121 شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، جلدی15 هزار تومان 2 - سی دی اطلاعات 30 هزار تومان با قابلیت جستجو جمع سفارش هر دو مورد فوق جمعا 40 هزار تومان موبایل : 09352537141 تلفن : 77266065
http://www.foodna.ir/
بازرگان مرز ترکیه با کادری مجرب
شرکت صاردات واردات بازرگانی کریم تجارت فعال در بازرگان مرز ترکیه با کادری مجرب و پرسنل اماده به خدمت جهت ترخیص و تحویل کالا در اسرع وقت به مشتریان محترم آماده انعقاد قرارداد نمایندگی با کلیه شرکتهای و مشتریان محترم می باشد. هدف ما ترخیص و تحویل به موقع و رضایت مشتری و ارایه خدمات مطلوب می باشد. / vhi ihd hvjfhxd علی نژاد:09145452077 / تلفکس:04434376075 / تلفن:04434376041 / ایمیل:karimtejarat@outlook.com / آدرس:اذربایجان غربی-بازرگان
http://www.foodna.ir/fa/requirement

آگهی بازرگانی

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق
ژورگراف
خبرگزاری حلال

جعبه ابزار کاربران

تازه ترین اخبار

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

تغذیه و سلامت

در حال حاضر شیوع بیماری تب مالت در شیر فله و سنتی به سبب عدم آزمایش و کنترل مشکلات و معضلاتی را به وجود آورده است.  [تعداد بازدید:99]
نوشیدنی های شیرین عامل اصلی مشکلات سلامتی مانند چاقی، دیابت نوع ۲ و پوسیدگی دندان هستند.  [تعداد بازدید:77]
مدیر کل نظارت بر فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: در راستای تضمین ایمنی فراورده‌های غذایی، در ...  [تعداد بازدید:135]
درپی افزایش خودسرانه قیمت شیر کم‌چرب و تعدادی از فراورده‌های لبنی از سوی برخی کارخانه‌ها، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تو...  [تعداد بازدید:78]
دوره آموزشی آشنایی با برچسب گذاری فرآورده های غذایی و نحوه درج علامت راهنمای تغذیه ای در معاونت غذا و داروی کردستان برگز...  [تعداد بازدید:266]
کارگاه آموزشی اصول و نگهداری مواد غذایی با حضور مدیران و کارشناسان مواد غذایی و آزمایشگاه در محل سالن بقیه الله معاونت غ...  [تعداد بازدید:250]
به گزارش فودنا، مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو
درصحت، سلامت، ایمنی و حتی حلیت ک...  [تعداد بازدید:267]
معاون فنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو؛ توزیع و مصرف خوراکی روغن زیتون ( پومی...  [تعداد بازدید:278]


فرمول تهیه ی بیسکویت پسته ‌ای شکلاتی خانگی و صنعتی

۰۹:۵۷ (شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۲)
اخبار مرتبط
» ۱۰ غـذا بـرای تـقـویـت هـوش
» غذاها و دسرهای سالم فرانسوی
» رژیم غذایی سالم عملکرد کودکان را در مدرسه افزایش می‌دهد

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و ...

مواد اولیه :


مواد لازم برای 30 عدد

  •  تخم‌مرغ:                         یک عدد
  • پودر شکر:                       75 گرم
  • کره گیاهی:                       160  گرم
  •  نشاسته ذرت:                   70 گرم
  •  آرد الک شده:                    160 الی 180 گرم
  •  پودر پسته:                     30 گرم
  • وانیل:                            1/4قاشق چایخوری
  •  شکلات تخته‌ای:                 به میزان لازم

 طرز تهیه

آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و با نوک انگشت مواد را مخلوط کرده تا کره جذب مواد شود. تخم‌مرغ را با چنگال زده تا از لختگی در آمده، سپس به همراه پودر پسته به مواد می‌افزاییم.

در این مرحله خمیر کمی چسبندگی دارد، آن را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می‌دهیم اگر باز خمیر چسبنده بود، یک قاشق آرد اضافه نموده، خمیر را مابین دو فریزر قرار داده و با وردنه آن را به ضخامت دو تا سه میلی‌متر باز کرده و با قالب دلخواه قالب می‌زنیم. بیسکویت‌ها را در سینی چرب شده قرار داده و در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار داده تا شیرینی‌ها پخته شوند. سپس هنگامی که خنک شد، با شکلات تخته‌ای که به روش بن‌ماری ذوب کرده‌ایم، شیرینی‌ها را ماکات می‌کنیم یا می‌توانیم به صورت ستاره‌ای تزیین نماییم.

 نکته

اگـــر دســـتگاه بیسکویت‌زن دارید، می‌توانید از این دستگاه برای مدل دادن به بیسکویت‌ها استفاده کنید.

ماکات کردن، عمل پوشاندن شیرینی‌ها و کیک‌ها توسط شکلات ذوب شده است.

در فصل گرما چسبندگی خمیرها بیشتر می‌شود، بنابراین می‌توانید کمی مقدار آرد را بیشتر کنید تا خمیر به دست نچسبد.

منبع: آشپزی خانواده سبز

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

تبــلیـــغات