کامبیز آقایی افزود: این مسئله نه تنها از حیث کمی و کیفی بلکه از نظر الگوهای مصرف و شاخصهای اقتصادی و اجتماعی نیز اهمیت بسیار دارد.
وی ادامه داد: جمعیت رو به افزایش دنیا موجب شده مهمترین چالش سیاستگذاران حوزه تولید و سلامت، تضمین امنیت و سلامت غذا و تعیین راهبردهایی برای دستیابی به این هدف در بخش تولید و عرضه محصولات کشاورزی و تولیدی باشد.
وی اظهار داشت: برای ایجاد اعتماد در مصرفکنندگان در مورد کیفیت و سلامت محصولات و فرآوردههای تولیدی غذایی باید سیستم و مقررات متنوعی با عنوان کلی نظام گواهی محصولات تولیدی حاکم باشد.
مدیر پنجمین جشنواره غذای سالم گفت: کشور ما با توجه به پتانسیلهایی که دارد میتواند علاوه بر تامین نیازهای غذایی، مازاد بر نیاز خود را نیز به کشورهای دیگر صادرات کند اما امروزه صادر کردن تولیدات به کشورهای دیگر دارای استانداردهایی است که اگر رعایت نشود هم تولیدات کشور را با مشکل مواجه میکند و هم در بازارهای بینالمللی حرفی برای گفتن نخواهیم داشت.
آقایی افزود: برنامههای توسعه فرهنگی تولید و مصرف محصولات سالم در سالهای اخیر مورد توجه دستاندرکاران امر سلامت قرار گرفته و در حوزه برگزاری جشنوارههای تخصصی غذای سالم، سعی بر آن شده که در قالب برنامههای فرهنگی و هنری محصولات سالم به مصرفکنندگان معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه در این جشنواره تولیدکنندگان حامی سلامت مصرفکنندگان حضور خواهند داشت، عنوان کرد: اگر امروزه از تولیدکنندگان محصولات غذایی سالم حمایت و تقدیر شود دوره جدیدی در برنامه توسعه سلامت کشور ایجاد شده است و اگر در زمینه کمیت به توان بالایی برسیم، میتوانیم از نظر کیفی نیز تولیدات خود را ارتقا دهیم.
پنجمین جشنواره و نمایشگاه تخصصی غذای سالم در تاریخ 18 الی 21 مهرماه در مرکز نمایشگاههای کانون برگزار میشود.