پنج شنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۰ / ۱۱:۴۰
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۲۶۱۴۴
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس فرآورده های لبنی

لبنیات سارا، واحد برتر در کنگره نقش زیست فناوری در صنایع غذایی کشور

به گزارش شبکه خبری صنایع غذایی ایران، لبنیات سارا درکنگره نقش زیست فناوری در صنایع غذایی کشور بعنوان واحد تولیدی برتر معرفی شد.

 شرکت فرآورده های لبنی خاتون گیلان  تولید کننده محصولات لبنی با برند سارا در کنگره «نقش زیست فناوری در صنایع غذایی ایران» که از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان  در انزلی برگزار گردید، به دلیل کنترل شرایط بهداشتی و رعایت  ایمنی غذا در تولید محصولات لبنی بعنوان واحد تولیدی برتر انتخاب و لوح تقدیر دریافت نمود.

شبکه خبری صنایع غذایی ایران، فودنا کسب این موغفیت را به مجموعه تلاشگر خاتون گیلام تبریک می گوید.

(پنج شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۰) ۱۱:۴۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها