چهارشنبه / ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ / ۱۰:۴۵
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۲۳۲۳۴
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های لبنی
مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های دامداری :

تکلیف یارانه شیر در نهاد ریاست جمهوری هم روشن نشد

مدیر عامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های دامداری ایران گفت: در جلسه دیروز نمایندگان وزارت صنایع، بازرگانی، سازمان حمایت، اتاق بازرگانی، معاونت راهبردی ریاست جمهوری، نماینده کارخانجات فرآورده‌های لبنی و بخش دامداری در نهاد ریاست جمهوری، یارانه شیر باز هم بلاتکلیف ماند.

سعید سلطانی با اشاره به جلسه دیروز مسئولان تصمیم‌گیر در حوزه شیر یارانه‌ای در محل نهاد ریاست جمهوری، اظهار داشت: به نظر می‌رسد جلسات این چنینی بیش از آنکه در جهت حمایت از بخش تولیدی کشور باشد،‌ بیشتر در جهت تشدید چالش‌ها و بلاتکلیفی تولیدکنندگان تشکیل می‌شود.
وی ادامه داد: علی‌رغم طرح مصائب و مشکلات بخش دامداری کشور در جلسات مختلف کارشناسی، متأسفانه بعد از چندین ساعت جلسه هیچ تصمیمی نهایی نشده و جلسات بی‌نتیجه به پایان می‌رسد.
وی با اشاره به مشکلات صنعت دامداری کشور افزود: در حالی کسی به فکر بخش تولیدی کشور نیست که بخش اعظمی از خودکفایی کشور را مدیون و مرهون تلاش‌های تولیدکنندگان و تلاش‌گران در این حوزه هستیم.
مدیر عامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های دامداری کشور خاطرنشان کرد: در جلسه دیروز نهاد ریاست جمهوری کارشناسان امر در پاسخ به سؤال پرداخت یارانه برای شیر الزامی است یا خیر، موضوعات زیادی مطرح کردند که متأسفانه هیچ خروجی نداشت.
وی تصریح کرد: در این جلسه نمایندگانی از وزارت صنایع، سازمان حمایت، اتاق بازرگانی، وزارت بازرگانی، معاونت راهبردی ریاست جمهوری، نماینده کارخانجات فرآورده‌های لبنی و نماینده بخش دامداری کشور حضور داشتند.
وی با اشاره به اینکه شیر از دامداران زیر قیمت تمام شده خریداری می‌شود، اظهار داشت: در شرایط فعلی نباید انتظار داشته باشیم که دامداران به هر قیمتی ادامه فعالیت بدهند چرا که این شیوه فعالیتی به هیچ وجه توجیه اقتصادی ندارد.
وی ادامه داد: در جلسه دیروز همه مسئولان و کارشناسان متفق‌القول، موافق تخصیص یارانه شیر به تولید‌کننده شیر بودند اما اینکه چرا این رویکرد مسئولان امر در قالب یک تصمیم اجرایی، نهایی نمی‌شود برای ما هم جای سؤال دارد.
سلطانی گفت: بخش دامداری کشور تنها در شرایطی قادر به حمایت از دولت در کنترل قیمت‌ها خواهد بود که یارانه شیر در اختیار تولیدکننده قرار گیرد تا تولید‌کننده بتواند بر مبنای قیمت تمام شده قیمت شیر تولیدی را کاهش داده و آن را به قیمت معقول در اختیار کارخانجات فرآوری‌کننده قرار دهد.
وی بلاتکلیفی دامداران را بزرگترین دغدغه پیش روی آنها بر شمرد و خاطرنشان کرد: مطابق ابلاغیه‌های صادره در شرایطی که تنها حدود 20 روز دیگر به پایان بازه زمانی یارانه شیر خرداد ماه باقی هنوز هیچ تصمیمی در خصوص تداوم یارانه شیر یا عدم تخصیص یارانه شیر گرفته نشده است.
وی تأکید کرد: هر دامدارای برای تطبیق شرایط خود با سیاست‌های دولت حداقل نیازمند یک دوره زمانی یک ماهه است و لذا اگر طی روزهای آتی در خصوص تداوم یارانه شیر تصمیم‌گیری و ابلاغیه‌ای به متولیان بخش تولیدی شیر ارسال نشود قاعدتاً با مشکل بزرگی مواجه خواهیم شد.
مدیر عامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های دامداری کشور با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد بلاتکلیفی دامداران پایانی ندارد، تصریح کرد:‌ بسیاری از دامداران به دلیل عدم حمایت‌های لازم و بلاتکلیفی دام‌های شیرده خود را روانه کشتارگاه کرده‌اند در حالی که جبران این مشکل بسیار هزینه‌بر بوده و قابل جبران نیست.

.

.

.

.

.

فارس

(چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۰) ۱۰:۴۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها