چهارشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ / ۱۱:۵۷
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۲۲۵۷۴
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی
درصورت موافقت وزارتخانه های بازرگانی و کشاورزی

افزایش قیمت فرآورده های گوشتی

قیمت فرآورده های گوشتی 20 درصد افزایش می یابد.

سیدمحمد موسوی،رئیس اتحادیه تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی با بیان این مطلب افزود:درصورت موافقت مسئولان مربوطه دربخش کشاورزی و بازرگانی،قیمت فرآورده های گوشتی از ابتدای خردادماه 20 درصد افزایش می یابد.

وی افزود:تاکنون درخواست اتحادیه برای بالابردن قیمت فرآورده های گوشتی بامخالفت سازمان حمایت از مصرف کنندگان روبرو بوده است.

موسوی با بیان اینکه قیمت گوشت مصرفی درتولید فرآورده های گوشتی 30درصد نسبت به مدت مشابه درسال گذشته افزایش یافته است،اظهار داشت:درصورتی که قیمت مواد اولیه تولید فرآورده های گوشتی افزایش یافت،نمی توان این محصولات را با قیمت های یک سال و نیم گذشته به بازار عرضه کرد.

وی گفت:هم اکنون هزینه های تولید فرآورده های گوشتی بیشتر از نرخ فروش و سود ان دربازار مصرف است که این امر سبب شده تولیدکنندگان دراین بخش با مشکل شدید مالی و بحران ورشکستگی روبرو باشند.

موسوی با اشاره به اینکه در صورت بالا نرفتن قیمت فرآورده های گوشتی و ورشکستگی کارخانه های تولیدی این محصولات دست کم700 نفر شاغل در این صنعت بیکار می شوند،اظهار داشت:با ورشکستگی کارخانه های تولیدی فراورده های گوشتی،بیم آن می رود که کارگاه های غیربهداشتی و زیرزمینی دست به تولید گسترده فرآورده های گوشتی نامرغوب باقیمت بسیار پایین بزنند که درآن صورت سلامت غذایی جامعه در این بخش با مشکل جدی روبرو خواهد شد.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

باشگاه خبرنگاران

(چهارشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰) ۱۱:۵۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها