یکشنبه، ۲۱ آذر ۱۳۹۵
۱۱:۳۲

مطالب نشریه شهد

شکلات یکی از قدیمی ترین دلخوشی‌های روی زمین محسوب می‌شود اما در عین حال اصلا کلاسیک و قدیمی نیست. در اوج گیری نوین ِاین صنعتْ گروه کوچکی از شکلات سازان و صنعتگران منجر به بروز سیر ...
شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۹:۳۲
در برخورد با مدیر عامل مجموعه شیرین شهد پارسیان، وی را بسیار فعال یافتیم، شخصیتی که تا حد زیادی اهل کار است و دشوار می توان او را یافت. جالب است بدانید استقبال، پاسخگویی و تعامل ها...
جمعه ۸ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۹
شبنم میرفخرایی، عضو کمیته فنی انجمن شیرینی و شکلات
شکلات تیره حاوی غلظت بالایی از کاکائو بوده و به‌عنوان یک تسکین دهنده ملایم اسهال شناخته می‌شود. این امر به‌علت خاصیت فلاونوئید موجود در کاکائو بوده که می‌تواند باعث چسباندن و مهار ...
جمعه ۸ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹

مطالب آرشیو شهد

 
راهکارهای موثر برای توفیق در کار با پیشرفت،
سوخت مورد نیاز چرخ فروش را تامین کنید

همانطور که می‌دانید پیشرفت بازار کار شما به نوع کاری که می‌کنید بستگی ندارد. این مسئله (پیشرفت شما) صرفا یک نکته و در بازار کاریتان نیست که بتوانید آن را به طور طبیعی بیابید و همچنین نه فقط مربوط به ج... ۱۶:۲۲ (شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۸۹)
 
 
مینو همچنان در مسیر توسعه ...
آدامس به صنعت چسبید!!!
زیر صنایع، نایب رئیس و جمعی از نمایندگان مجلس و مدیران بخش صنایع غذایی کشور در حالی روبان افتتاح بزرگترین خط تولید آدامس کشور را قیچی زدند که ۱۲:۱۲ (دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹)
 
 
دوماهنامه تخصصی انجمن شیرینی و شکلات ایران
انتشار نشریه شهد 8 با تیتر اول " یارانه های شکلاتی راهکار یا ضرورت"
به گزارش فودنا، نشریه اختصاصی انجمن شیرینی و شکلات با مطالب ویژه خود در صنعت در 50 صفحه و با تیتر اول " یارانه های شکلاتی، راهکار یا ضرورت" منتشر شد. ۱۰:۵۴ (شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۸۹)
 
 
انجمن و داستان شکر وارداتی
دبیرانجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات ایران درباره آخرین وضعیت اخذ تسهیلات و ورود نخستین محموله شکر به کشور می‌گوید... ۱۴:۰۴ (سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹)
 
 
استفاده از حس های چند گانه در بسته بندی های شیرینی و شکلات
ترفندهای جدید در بسته بندی شیرینی و شکلات
مجله استرالیایی پکیجینگ نیوز(Packaging Newa) در یکی از شماره های اخیر خود به بررسی تاثیر تازه ترین روش های بسته بندی شکلات و شیرینی در اروپا و انتقال آن ها به شعبه های آن در استرالیا و شرکت های شکلات ... ۱۰:۱۶ (پنج شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۹)
 
 
بررسی تأثیر اینولین و برخی ترکیبات حجم دهنده روی
ویژگیهای رئولوژیکی شکلات شیری کم کالری
امروزه مواد غذایی کم کالری و با محتوای شکر پایین تا حد زیادی مورد توجه مصرف کنندگان قرار دارد. در این میان تلاش های زیادی به منظور تولید شکلات کم کالری صورت گرفته است که... ۱۰:۴۴ (پنج شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۹)
 
 
پروبایوتیک و پری بایوتیک
پروبایوتیک ها میکروارگانیسم های زنده‌ای هستند شامل گونه های لاکتوباسیلوس ها، بیفیدوباکتریوم ها و مخمرها که ازطریق ایجاد تعادل در فلور میکروبی روده تاثیرات مثبتی بر سیستم گوارش و هضمی میزبان خود می گذا... ۱۲:۳۵ (چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۹)
 
 
موزه‌های شکلاتی برای بازدیدکنندگان شکمو!
نگاهی به 10 موزه شکلات برتر دنیا
حالا یک پرسش جدید را مطرح می‌کنیم. رابطه‌تان با شکلات چطور است ؟ از آن دسته افرادی هستید که با دیدن شکلات هوش از سرشان می‌پرد و کنترلشان را از دست می‌دهند و تا شکلات را نخورند، آرام نمی‌گیرند و یا... ۲۳:۰۸ (سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۹)
 
 
اثرات ارزیابی شده شیرآلوده به پودر ملامین در چین
تحقیقات جدید نشان از آلوده شدن هزار بچه چینی از طریق شیر آلوده به ملامین در این کشور دارد. این بیماری که با نشانه های آسیب کلیه در ماه های بعد از مصرف شیر همراه است و یک آسیب طولانی مدت تلقی می شود به... ۱۴:۵۳ (یکشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۹)
 
 
وقتی شکلات از طلا گران‌تر است
گران ترین شکلات‌های جهان
برای خیلی‌ها خوردن شکلات ممکن است یک عادت کم ارزش باشد. آنها وارد هر فروشگاهی می‌شوندهرکدام از مارک‌هایی که به صورت انبوه در بازار انباشته شده‌اند را با قیمتی ارزان می‌خرند... ۱۶:۱۹ (یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹)
 
 
نکاتی درباره بسته سیاسی-نظارتی بانک مرکزی
بسته سیاستی ـ نظارتی بانک مرکزی برای شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است و بانک‌ها موظف به رعایت آن در طول سال جاری هستند. با این وجود هنوز نسبت به میزان پایبندی نظام بانکی کشور به این بسته تردیدهای جدی وجو... ۱۴:۴۲ (یکشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۹)
 
 
نگاهی به جدیدترین گرایش‌های موجود در بازار جهانی شیرینی و شکلات
شکلات ثابت کرده که در برابر بحران مالی مصون است و با گذشت چند ماه از این بحران که بر اقتصاد جهان و بسیاری از شرکت‌های بزرگ بین‌المللی سایه انداخته، شکلات‌سازان همچنان در اکثر کشورهای جهان با خیال راحت... ۱۵:۰۱ (یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹)
 
 
شکلاتهایی با ریشه های سوئیسی
امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی... ۱۳:۵۴ (یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۸۹)
 
 
بحران مالی فرصتی برای تولیدکنندگان محصولات غذایی
هر چند بحران مالی جهانی سبب ورشکستگی بسیاری از بانک‌ها و شرکت‌های خودروسازی در جهان شده است ولی یکی از مقامات سابق کاخ سفید به تازگی اعلام کرده که این بحران می‌تواند منافع بسیاری برای شرکت‌های تولید ک... ۱۱:۴۹ (شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۹)
 
 
مشتری پادشاه است
شعار آیسودا با 400 نوع محصول متنوع
می‌گویدکارش را از یک قنادی کوچک آغاز کرده البته وقتی 14 ساله بوده، مدیریت چند سوپر مارکت اجاره‌ای وملکی هم در همان سال‌های ابتدای شکل‌گیری انقلاب به کارهایش افزوده شده و بعد... ۱۳:۴۹ (یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۸۹)
 
 
رشد بازار جهانی شکلات امسال نیز ادامه خواهد یافت
مارس در تلاش برای کاهش ضایعات
شرکت شکلات سازی مارس در راستای اهداف محیط زیستی خود اعلام کرده که با شرکت "ترا سایکل" قرارداد همکاری منعقد کرده است. ۱۰:۰۸ (شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۹)
 
 
تجارت با هشتمین قدرت اقتصادی دنیا
وزیرصنایع و تجارت برزیل با وزیر صنایع ومعادن کشورمان همراه با مقامات تجاری دو کشور در سالن هتل استقلال جمع شدند تا علاوه بر بسترسازی ورود رئیس‌جمهور برزیل به کشورمان زمینه تعاملات تجاری دو کشور را برر... ۱۴:۳۷ (چهارشنبه ۲ تیر ۱۳۸۹)
 
 
هرشی توانست از شکلات به طلا برسد...
"هرشی" چگونه هرشی شد؟
شرکت مواد غذایی "هرشی" که امروزه علاوه بر تولید شیرینی و شکلات در زمینه غذاهای آماده نیز فعالیت می‌کند، در شهر هرشی ایالت پنسیلوانیا قرار دارد. این شهر که مهد صنایع غذایی و شیرینی جات شرکت هرشی است...... ۱۱:۴۳ (چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۸۹)
 
 
نگاهی به کلوچه سازی کارخانه فررو ایتالیا
از کلوچه پزی تا شهرت جهانی
کارخانه ایتالیایی فررو (Ferrero) یکی از بزرگترین صنایع شکلات سازی جهان به شمار می‌رود، این کارخانه همچنان از سوی خانواده فررو در ایتالیا اداره می‌شود، این کارخانه اعتبار و شهرت خود را از طریق... ۱۲:۲۹ (دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹)
 
 
اندازه گیری کیفی و کمی رنگ های مصرفی در شکلات دراژه
بررسی رنگ های مصرفی در شکلات دراژه به عنوان یکی از فرآورده های پر مصرف و جذاب برای کودکان و نوجوانان هدف این تحقیق بوده است... ۱۰:۳۶ (چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۸۹)