یکشنبه، ۲۱ آذر ۱۳۹۵
۱۱:۳۹

مجله غذا با دوازده سال انتشار یکی از رسانه های مهم در حوزه تغذیه و نیز صنایع غذایی ایران است.

 

هدف مجله غذا ترویج فرهنگ صحیح تغذیه و نیز حمایت از صنایع ارزشمند غذایی کشور است.

 

دفتر نشریه غذا

آدرس:
تهران

شناسنامه نشریه

ماهنامه تحلیلی، آموزشی و پژوهشی

سردبیر و رئیس شورای سیاستگذاری: دکتر احمد قاسم

جانشین سردبیر: دکتر نیما شریفیان

مشاوران علمی (به ترتیب الفبا):

دکتر سعید چرخکار/ متخصص بیماری های طیور

دکتر عباس حاجی آخوندی / استاد و مدیر گروه فارماکوگنوزی و رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر احمد رضا درستی مطلق/ متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر نور دهر رکنی/ استاد دانشگاه تهران، متخصص گوشت و فرآورده های گوشتی

دکتر ربابه شیخ الاسلام/ متخصص بهداشت عمومی و اپیدمیولوژی تغذیه

دکتر سید فرزاد طلاکش/ مدیر مسوول

دکتر محمد حسین عزیزی/ دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس

دکتر محمد رضا فاضلی/ استاد دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

دکتر گیتی کریم/ استاد دانشگاه تهران، متخصص شیر و فرآورده های لبنی

دکتر مسعود کیمیاگر/ متخصص تغذیه، استاد دانشگاه شهید بهشتی

مهندس وحید مفید/ محقق علوم غذایی، معاون تولید شرکت صنایع شیر ایران

دکتر سید ضیاء الدین مظهری/ متخصص تغذیه و رژیم درمانی

مشاور هنری: حمید قاسم

شورای تحریریه:

دکتر پریسا ترابی/ آزاده نجارزاده/ شراره انصار/ دکتر رضا خلخال/ دکتر عباس حاجی آخوندی/

لیلا قاسم/ دکتر علیرضا ناطقیان/ دکتر اردلان آزاد/ طاهره طالع ماسوله/ دکتر طاهره سماوات/

دکتر علی صفا/ مجتبی ایزدی/ احسان ناظم بکایی


مدیریت سایت و کارشناس ارشد IT : لیلا قاسم