اخبار رستوران ها ، فست فودها و کافی شاپ ها

افزایش قیمت مواد اولیه از اصلی‌ترین دلایل کسادی رستوران‌ها و فست فود‌ها
در ماه‌های اخیر، بازار اغذیه فروشی‌ها بیش از هر زمان دیگری با کسادی دست و پنجه نرم می‌کند.
جمعه ۱۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۲
حذف بوی آشپزخانه آستان قدس با فناوری‌ محققان کشور
محققان دانشگاه شهید بهشتی با اجرای پایلوتی موفق به حذف بوهای نامطبوع از محیط شدند و بر اساس قراردادی که با آستان قدس رضوی منعقد شده است، قرار است بوی آشپزخانه این نهاد با فرآیندهای پلاسمایی حذف شود؛ ضمن آنکه راهکارهایی را برای حذف بوی نامطبوع در مسیر فرودگاه امام خمینی (ره) ارائه کردند.
یکشنبه ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۹:۰۷
افزایش 20 هزار تومانی نرخ عمده فروشی هر دست کله و پاچه
رئیس اتحادیه «فروشندگان کله، پاچه، سیراب و شیردون» گفت: نرخ عمده فروشی هر دست کله و پاچه از ابتدای آبان ماه تاکنون به دلیل کاهش کشتار داخلی و افزایش قاچاق دام زنده، بیش از 20 هزار تومان افزایش یافته است.
یکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۸:۵۷
پشت پرده چلوکباب‌های ارزان قیمت چیست؟
طبخ غذا و رستوران‌داری یکی از صنوف تجاری نسبتا پر درآمدی است که در ماه‌های اخیر با رکودی بی‌سابقه دست به گریبان شده است.
یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱