اخبار رستوران ها ، فست فودها و کافی شاپ ها

تکذیب استفاده از گوشت قورباغه در کباب
میر ابراهیمی با رد شایعه منتشر شده پیرامون استفاده از گوشت قورباغه در کباب گفت: وجود گوشت قورباغه در کباب، کذب محض است.
شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۶
سوسیس گیاهی ایمپاسبل یکی از غذاهای مصنوعی منوی برگر کینگ خواهد بود
سوسیس گیاهی ایمپاسبل به عنوان نوعی غذای مصنوعی، یکی از تازه‌ترین محصولات شرکت غذایی ایمپاسبل (Impossible Foods) بوده که در نمایشگاه CES 2020 معرفی شد
شنبه ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۴
تاسیس رستوران و اقدامات اولیه برای شروع بکار
آیا تاکنون به مراحلی که برای تاسیس یک رستوران باید طی شود فکر کرده اید؟ اگرچه ممکن است نظرات مختلفی در این رابطه وجود داشته باشد، با این حال اگر به صورت مرحله ای پیش نروید، بدون شک تاثیر اقدام خود را بیش از حد کاهش خواهید داد. به همین خاطر نیز ضروری است تا با اصول این موضوع به ترتیب آشنا شوید. در همین راستا به بررسی پنج مورد منتخب خواهیم پرداخت.
شنبه ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۴
پشت پرده کباب‌های ارزان قیمت در رستوران‌ها/ غذا‌هایی که خبری از گوشت در آنها نیست
رئیس اداره فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره فروش چلوکباب‌های ارزان قیمت توضیح داد.
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۸
استیک و بستنی با روکش طلای یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی! / طلای ۲۴ عیار، غذای لاکچری‌ها
برخی رستوران‌ها و اغذیه‌فروشان در هنگام سرو محصولات خود اقدام به استفاده از روکش‌هایی با جنس طلا ۲۴ عیار می‌کنند.
یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۷:۳۳
مدیرعامل رستوران زنجیره ای مک دونالد به دلیل فساد اخلاقی از سمت خود برکنار شد.
استیو ایستربروک، مدیرعامل خود را به علت رابطه غیر اخلاقی با یک کارمند اخراج کرده و کریس کمپسینسکی را بعنوان جانشین وی معرفی کرد.
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷
قیمت گذاری در رستوران‌های لاکچری چگونه است؟
با گسترش رستوران‌ها و کافه‌های مختلف در پایتخت این سوال مطرح می‌شود که قیمت غذا‌های مختلف چطور محاسبه می‌شوند و چرا قیمت غذا منطقه به منطقه با یکدیگر تفاوت دارد.
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۵
چگونه مجوز فست فود را بگیریم؟
احمدی گفت: با ملک تجاری به مساحت ۱۸ در ۲۴ می‌توان کسب و کار در حوزه اغذیه فروشی را شروع کرد.
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۷:۴۰
چگونه مجوز رستوران را بگیریم؟
میر ابراهیمی درخصوص مجوز رستوران گفت: هم اکنون مکان تجاری، یکی از اقدامات مهم در خصوص مجوز رستوران است.
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۷:۵۴
عرضه دولتی شکر به داد کافه‌ها رسید
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی، آبمیوه و کافی‌شاپ گفت: عرضه دولتی شکر از افزایش قیمت‌ها در این صنف جلوگیری کرد.
یکشنبه ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۹