اخبار ویژه مجله خبری تغذیه و سلامت فودنا
اهمیت ویتامین D در پیشگیری از بیماری های تنفسی
استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: مصرف ویتامین D در پیشگیری از بیماری های تنفسی نقش مهمی دارد.
خوراکی‌هایی که خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند
کارشناسان تغذیه معتقدند مصرف پروتئین بدون چربی می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد.
زنجبیل در تسکین علائم لوپوس موثر است
مطالعه اخیر بر روی موش های آزمایشگاهی نشان می دهد که زنجبیل ممکن است به درمان افراد مبتلا به لوپوس و افراد آسیب پذیر در ایجاد لخته های خونی خطرناک کمک کند.
ارتباط رژیم غذایی کوتاه مدت کربوهیدرات و بهبود دیابت
یک مطالعه جدید نشان می دهد بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ که به مدت ۶ ماه رژیم کم کربوهیدرات را دنبال می کنند ممکن است در مقایسه با سایر رژیم های توصیه شده، شاهد میزان بهبودی بیشتری باشند.
رژیم غذایی مدیترانه ای بیماری پارکینسون را به تاخیر می اندازد
نتایج یک مطالعه جدید، ارتباط شدیدی بین پیروی از رژیم های غذایی MIND و رژیم غذایی مدیترانه ای و تاخیر در شروع بیماری پارکینسون را نشان می دهد.
ارتباط مصرف قهوه و کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات
محققان دریافتند نوشیدن روزانه هر یک فنجان قهوه اضافی با کاهش ریسک یک درصدی ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است.
آیا می توان همراه وعده های غذایی آب نوشید؟
محققان به تازگی در خصوص نوشیدن آب همراه وعده‌های غذایی به نتایجی دست یافته اند.
سالم‌ترین غذاها برای خنثی کردن اثرات آلودگی هوا
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: آلودگی هوا عامل افزایش ابتلا به کرونا بوده و مصرف برخی موادغذایی برای پیشگیری از مضرات آلودگی هوا مفید است.
الگوهای تغذیه‌ای پیشگیرانه از کرونا
یک کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه، همه‌گیری کرونا و الزامات فاصله‌گذاری اجتماعی و ماندن در خانه، مخاطراتی را متوجه همه افراد کرده است، لزوم توجه به راهکارهای تبدیل مخاطره به فرصت...
ناامنی غذایی از دهک نخست به دهک چهارم رسید
افزایش هزینه های زندگی در کنار رکود اقتصادی باعث شده تا سطح درآمدی شهروندان افت کند؛ کما اینکه رفاه خانوار در یک دهه گذشته با کاهش قابل توجهی مواجه شده است.
فواید و مضرات مصرف برنج
محققان می‌گویند زیاده روی در مصرف برنج می‌تواند منجر به بیماری‌های مختلف شود.
چرا مردم دنیا به سمت مصرف روز افزون غذاهای منجمد حرکت می‌کنند؟
آن چه باعث شده است مردم دنیا، از جمله مردم کشور ما، به سمت جایگزین کردن غذاهای منجمد و نیمه آماده در برنامه غذایی روزانه خود حرکت کنند، علاوه بر نوعی راحت طلبی و «طلا دانستن وقت»، که می تواند به جای ه...
سلامت گیاه خواران تهدید می شود/شرایط رژیم غذایی گیاهی
استاد گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: گیاه خواران ممکن است در دراز مدت با کمبود ویتامین B۱۲ مواجه شوند .
اهمیت ویتامین های گروه B/ بهبود عملکرد متابولیسم بدن
یک متخصص تغذیه، با اشاره به اهمیت ویتامین های گروه B برای بهبود عملکرد متابولیسم بدن به منابع غذایی دریافت این ویتامین اشاره کرد.
تغذیه سالم مانع از جذب سموم می شود/ مصرف مرکبات در هوای آلوده
یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه تغذیه سالم می تواند از جذب سموم آلوده هوا جلوگیری کند به ارائه نکاتی در این زمینه پرداخت.
کدام شکلات‌ها برای بدن مضر هستند؟
به گفته محققان شکلات‌ها برای فعالیت قلب مفید هستند، اما برخی از انواع آن‌ها به شدت می‌تواند برای بدن مضر باشد.
پیشگیری از ابتلا به سرطان با مصرف حبوبات
دانشمندان می‌گویند مصرف حبوبات می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های متعدد از جمله سرطان را کاهش دهد.
۷ دلیل مهم برای مصرف نکردن چیپس
متخصصان می‌گویند مصرف چیپس‌های مختلف برای سلامت بدن بسیار مضر است.
خواص درمانی بی نظیر ترشی برای بدن
ترشیجات هم مانند سایر مواد غذایی دارای خواص مفید هستند، مصرف این خوراکی به مقدار بسیار کم در کاهش چربی خون موثر است.
تازه خوری سبزیجات مفیدتر است/ چگونه ویتامین C بدن را تامین کنیم
عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد نحوه مصرف مواد غذایی و خوراکی ها با هدف تقویت سیستم ایمنی بدن، نکاتی را متذکر شد.
صفحه ۱ از ۵ ۲ ۳ ۴ ۵
یک ترفند ساده برای خلاص شدن از ولع شدید نسبت به مصرف فست فود
گروهی از محققان دانشگاه فلوریدا مطالعه‌ای را منتشر کرده اند که شامل ترفندی برای رهایی از ولع مصرف مواد غذایی ناسالم است.
چهارشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۸:۵۱
افزایش سبوس گیری آرد سلامت مردم را تهدید می‌کند
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر میزان سبوس گیری آرد به ۱۸ درصد رسیده است که این موضوع سلامت مردم را تهدید می‌کند.
دوشنبه ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵
طراحی نانو دارو جهت درمان تومور مغزی با استفاده از ترکیبات طبیعی
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از دستیابی به فناوری تولید نانو دارو جهت درمان تومور مغزی با استفاده از کورکومین خبر داد.
شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۸
چالش فرآورده‌های غذایی زیرپله‌ای/ افزایش ۲۰ درصدی مصرف نان
مدیرکل فٰرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به تولید زیرپله‌ای و تقلبی برخی مواد غذایی گفت: این محصولات نام و نشان و مجوز هم ندارند.
دوشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۵
کمبود ویتامین D علامت شایع بیماران کرونایی بستری در بیمارستان
مطالعه جدید نشان می دهد بالغ بر ۸۰ درصد بیماران بستری شده کووید۱۹ در بیمارستان در اسپانیا دارای کمبود ویتامین D هستند.
دوشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۳
ارتباط مصرف ویتامین ها و کاهش احتمال بروز مشکلات تنفسی
مطالعات نشان می دهد مصرف بالای ویتامین های A، E و D با احتمال بروز کمتر مشکلات تنفسی در افراد بزرگسال مرتبط است.
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۸:۵۶
مصرف گیاهان دارویی هم با مشورت پزشک باشد
یک متخصص طب سنتی با اشاره به افزایش مصرف گیاهان دارویی در روزهای شیوع کرونا، گفت: مصرف گیاهان دارویی باید با توجه به مزاج، بیماری فرد و مشورت پزشک باشد.
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۸:۵۲
آجیلی آرامبخش برای خانم‌های بی‌اعصاب!
بادام از جمله آجیل‌های خوشمزه‌ای است که خواص بسیاری برای سلامتی دارد و می‌تواند به آرامش اعصاب زنان کمک کند.
شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۸:۵۸
10 قانون مهم غذا خوردن را فراموش نکنید!
متخصص تغذیه با اشاره به اهمیت نقش تغذیه در حفظ سلامتی بدن، گفت: ‌10 اصل مهم در هنگام غذا خوردن را همیشه مد نظر داشته باشید.
شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۸:۵۵
میوه ضد چاقی
خرمالو کالری کمی دارد و در مقابل غنی از فیبر است؛ در نتیجه می‌تواند در کاهش وزن، کاهش قند خون، بهبود حرکات و عملکرد دستگاه گوارش مؤثر باشد.
شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۸:۵۳
فواید خرما برای سلامت کودکان
خرما از جمله مواد غذایی مغذی است که منبع خوبی از مواد معدنی همچون آهن، کلسیم، سدیم، منیزیم، پتاسیم و روی به حساب می آید.
شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۸:۵۱
بیماران کرونایی دچار کمبود این ویتامین هستند!
یکی از جدیدترین مطالعات در مورد این موضوع نشان داد که 80٪ بیماران ویروس کرونا در یک بیمارستان اسپانیا کمبود ویتامین D دارند
جمعه ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۶
اهمیت دمنوش های ضد ویروسی/آب میوه های شیرین بخورید
یک متخصص طب سنتی، در مورد استفاده از دمنوش ها برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های ویروسی در پاییز و زمستان، نکاتی را متذکر شد.
جمعه ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۲
تاثیر ویتامین D در کاهش شکنندگی استخوان های سالمندان
مطالعه بر روی موش ها نشان می دهد که افزایش دوز ویتامین D به بیش از ۵ برابر میزان مصرف توصیه شده می تواند روند شکنندگی استخوان ها را در افراد سالمند کُند نماید.
جمعه ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۱
مصرف سویا در کاهش ابتلا به زوال عقل موثر است
بر اساس یک یافته جدید، متابولیت تولید شده پس از مصرف سویا در رژیم غذایی ممکن است موجب کاهش فاکتور پرخطر اصلی زوال عقل شود.
دوشنبه ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۲
قهوه و چای سبز موجب افزایش طول عمر دیابتی ها می شود
تحقیقات جدید نشان می دهد افراد دیابتی که چای سبز یا قهوه زیاد می نوشند کمتر با احتمال مرگ زودهنگام روبرو هستند.
یکشنبه ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
تشخیص ابتلا به کووید-۱۹ با روشی ساده
آسیب‌های ویروس کرونا به بیماران بسیار شدیدتر و گسترده‌تر از علائم تنفسی مانند سرفه، خستگی و اختلال در تنفس است و در حال حاضر پزشکان دریافتند که ویروس کرونا می‌تواند بر توانایی‌های شناختی فرد نیز تاثیر...
شنبه ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۹
ویتامین‌های طبیعی مقابله با کرونا را بشناسیم
یک متخصص تغذیه با اشاره به اهمیت مصرف ویتامین‌ها در زمان افزایش شیوع کرونا و آنفلوانزا، به معرفی منابع غذایی پرداخت که با مصرف آنها می‌توان این ویتامین‌ها را برای بدن تامین کرد.
شنبه ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۸:۳۳
مواد غذایی ضد سرطانی را بشناسیم/نقش حیاتی ویتامین ها
یک متخصص تغذیه در خصوص توصیه های غذایی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان به معرفی منابع طبیعی مفید در این زمینه پرداخت.
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۸:۲۱
این ویتامین تا ۵۲درصد خطر مرگ کرونا را کاهش می‌دهد
محققان دانشگاه بوستون آمریکا اعلام کردند بیماران کرونایی که سطح ویتامین دی بدنشان کافی است ۵۲ درصد کمتر در خطر مرگ ناشی از کرونا قرار دارند.
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
صفحه ۱ از ۲ ۲
تغییر کاربری یک چهارم رستوران‌های پایتخت
رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران گفت: ۲۵ درصد رستوران‌های شمال شهر تهران به نمایشگاه اتومبیل یا مشاور املاک یا ساختمان‌های بانکی تغییر کاربری داده‌اند.
دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۸:۴۸
گروه غذایی تحفه در دومین چالش پیتزای ایران حضوریافت
به گزارش فودنا، دومین چالش پیتزای ایران از تاریخ 8 الی 10 دی ماه با هدف ترغیب رستوران داران و شف های حرفه ای به قراردادن منوها و رسپی های بیشتر در تهران برگزار شد
شنبه ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۱
شرایط سخت رستوران‌دارها
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در مورد شرایط نابسامان این صنف هشدار داد. سیدعلی‌اصغر میرابراهیمی گفت: «با تعطیلی‌های متوالی رستوران‌ها، بیشتر فعالان این صنف ورشکسته شدند به شکلی که اک...
سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷
تولید و عرضه‌ی روزانه ۱۲۰ هزار پیتزا در ایران
بررسی‌ها نشان از سرمایه‌گذاری گسترده‌ی پیتزا پمینا، در خط تولید و فناوری‌های جدید پخت و انجماد خمیر پیتزا و پیتزای آماده دارد که توانسته نیاز عاشقان پیتزا را در دوران خانه‌نشینی‌ و مراجعه‌ی کمتر به رس...
سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۱
کرونا و بازار یخ زده بستنی فروشی
شیوع کرونا در اسفندماه سال گذشته موجب تعطیلی بسیاری از کسب و کارها در سراسر کشور شد و کار به جایی کشید که حتی برخی به صورت کلی از شغل خود خداحافظی کردند، با وجود اینکه برخی اصناف در حوزه خوراک از جمله...
سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
تعطیلی ۳۰ درصدی رستوران‌ها بر اثر کرونا / قیمت غذا متغیر شد
سید علی اصغر میرابراهیمی، رییس اتحادیه رستوران داران و سلف سرویس‌ها اظهار کرد: آنقدر اعلام کردند که مرکز شیوع کرونا رستوران‌ها هستند که باعث رکود بازار شد. این وضعیت منجر به تعطیلی حدود 30 درصد از رست...
دوشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۲
افزایش ۲۷ درصدی هزینه هتل و رستوران
در حالی فعالان حوزه هتلداری از تعطیلی ۳۰ درصدی صنف خود و بیکاری شاغلان این بخش گلایه کردند که گزارش‌های رسمی نشان از افزایش ۲۷ درصدی هزینه مردم در بخش هتل و رستوران دارد.
شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
ادعای ورشکستگی صنف تالارهای پذیرایی
رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران از ورشکستگی کامل این صنف خبر داد و از مسئولان خواست به این سوال فعالان صنف پاسخ دهند که چرا همچنان تالارهای پذیرایی تعطیل هستند، اما سایر واحدهای پذیر...
یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۴
قضا و قدر کرونایی این روزهای صنعت غذا
کرونا شاید حس چشایی مبتلایانی که درگیرش شده اند را برای مدتی از کار بیاندازد، اما مطمئنا تاثیری که این ویروس میکرونانومتری بر زندگی مردم چه مبتلایان و چه افرادی که هنوز تنه به تنه آن نزده اند، گذاشته،...
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱:۱۵
چالش های کرونایی صنعت رستوران‌داری
از زمان شیوع کرونا ۵۵ درصد از مشتریان رستوران‌ها در آمریکای شمالی در خانه غذا می‌خورند، امری که کاهش شمار مشتریان رستوران‌ها را در پی داشته است.
شنبه ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۹:۵۷
همه چیز درباره‌ی رژیم سیب‌زمینی
رژیم سیب‌زمینی یا برنامه‌غذایی سیب‌زمینی یک رژیم کوتاه مدت است که روال متعادلی مانند رژیم‌های غذایی دیگر ندارد، طرفداران این رژیم ادعا می‌کنند که رژیم سیب زمینی روشی سریع برای کاهش وزن، کاهش التهاب، تنظیم اشتها برای شروع کاهش وزن و سالم‌تر غذا خوردن است.
جمعه ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲