دوشنبه، ۳ آذر ۱۳۹۳
۰۹:۴۸

جایگاه ویژه تبلیغات

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی

ژورگراف
پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تازه ها

سرویس خبری کنسرو، فرآورده های گوشتی، غذای آماده و نیمه آماده

در حالی که عرضه زیرزمینی کالباس خوک و گراز در سطح شهر تهران مشاهده می‌شود، معاون سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: هرگونه عرضه کالباس گوشت خوک و گراز ممنوع است و با متخلفان برخورد می...
یکشنبه ۲ آذر ۱۳۹۳ - ۹:۳۲
علی‌رغم ممنوعیت در خرید و فروش و واردات فراورد‌ه‌های گوشتی خوک و گراز در کشور به نظر می‌رسد این محصولات غیر قابل دسترس نیستند.
شنبه ۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶
به گزارش فودنا معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تاکید بر کشتار، بسته بندی و تحویل مرغ توسط کلیه کشتارگاه های استان مازندران برای شرکت پشتیبانی امور ...
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۵
رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا ماجرای سوپرمارکتی که کنسرو گوشت خوک عرضه می‌کرد را تشریح کرد.
یکشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۹:۲۹
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه اگر روش‌های تولید خمیر مرغ اصلاح شود، امکان استفاده آن در فرآورده‌های گوشتی خواهد بود، گفت: هم اکنون استفاده از خمیر مرغ با ماهیت فعلی...
شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۴
افرادی که به مواد گیاهی حساسیت دارند به دلیل ادویه موجود در فلافل از مصرف این ماده غذایی خودداری نمایند.
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۸
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: مصرف سوسیس و کالباس را نمی‌توان به عنوان یک وعده غذایی محسوب کرد.
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۷
رئیس سندیکا صنایع کنسروسازی با بیان اینکه روز گذشته وزارت صنعت میزبان تشکل‌های صنایع غذایی برای طرح انتزاع بود، گفت: این تصمیم بدون کار کارشناسی بوده و تبعات زیادی دارد از این رو ا...
دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۱
تاریخچه شرکت آندره
در سال 1316 آندریاس آهارونیان اولین اغذیه فروشی نوین را در خیابان ولیعصر (چهارراه امیر اکرم سابق) با نام اغذیه آندره افتتاح نمود و با ارائه انواع غذاهای آماده و اولین ساندویچ ایران...
شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰
خانواده محصولات منجمد شرکت فرآورده های گوشتی آندره از چندی پیش وارد بازار شده و با سرعت هر چه تمام تر مسیر ترقی خود را می پیماید. ا
پنج شنبه ۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳
مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: بازرسی‌های مستمر و دقیق ما در زمینه فرآورده‌های گوشتی وجود دارد. در عین حال دیده شدن خمیر مرغ در کارخانه...
پنج شنبه ۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴
برنامه های ویژه سازمان میادین میوه و تره بار شهردای تهران در هشتم و نهم ماه محرم؛
به گزارش فودنا، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهردای تهران از فعالیت مراکز عرضه بهداشتی دام زنده در عاشورا و تاسوعای حسینی خبر داد.
چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۱
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: از چند روز آینده در تهران مراکزی به مردم معرفی می‌شود که در این مراکز گوشت گوساله داخلی برای نذر هیات‌ها در ایام سوگواری محرم با قیمت 16 هزار ارائه م...
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۹:۴۴
دبیر انجمن صنفی فراورده‌های گوشتی ایران
دبیر انجمن تولیدکنندگان فراورده‌های گوشتی با بیان اینکه هدف دولت آزادسازی قیمت‌ها به ویژه در بخش فراورده‌های گوشتی است، گفت: در شرایط فعلی تولیدکنندگان نمی‌توانند محصولات خود را با...
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳
خراسان نوشت: غذاهای کنسروی که خیلی از جوانان علاقه زیادی به آن دارند، می تواند مضر باشد. با باز کردن در قوطی، محتویات آن در معرض آلودگی های بیرون قرار می گیرد. هرچند با قرار دادن ک...
یکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷
رییس اتحادیه فرآورده‌های گوشتی سراسر کشور اعلام کرد: به دلیل اعلام اخبار مبنی بر " ممنوعیت استفاده از خمیرمرغ در فرآورده‌های گوشتی"، فروش و مصرف این محصولات 15 تا 20 درصد کاهش یافت...
شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۱
رئیس اتحادیه فرآورده‌های گوشتی کشور گفت: زمانی نوشابه،‌ بعد روغن پالم را نشانه گرفتند و اکنون می‌گویند خمیر مرغ نباید در فراورده‌های گوشتی مصرف شود.
شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷
«کله پاچه» یکی از غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه و قفقاز جنوبی است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف تقریبا مشابه است. در کشور ایران و ترکیه این غذا با نام «کله پاچه»، در کشورهای عربی با ن...
جمعه ۱۸ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۰
کول کاپ برای اولین بار در صنعت رستوران های زنجیره ای، غذایی سالم با طعم و مزه منحصر به فرد بدون استفاده از سوسیس و کالباس تولید و سرو نموده که از شاخصه های بارز این مجموعه می توان ...
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۹:۳۷
مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: خمیر مرغ باید در یک زمان‌بندی مشخص و در یک پروسه بهداشتی تولید و استفاده شود.
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۸:۱۶
گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس در افزایش خطر سرطان روده نقش دارند.
یکشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۹
رئیس سازمان دامپزشکی کشور فعالیت‌های دامپزشکی را در راستای حفظ سرمایه‌های دامی عنوان کرد و به انجام ضوابط قرنطینه‌ای در برابر نوعی بیماری در مرزهای شرقی و غربی در شش ماهه اخیر اشار...
شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۸:۴۹
رییس اتحادیه آش، حلیم، کباب و غذاهای سنتی تهران تصریح کرد: واحدهای صنفی کبابی به هیچ وجه نمی‌توانند از خمیر مرغ در پخت کباب استفاده کنند چون با این کار طعم واقعی گوشت از بین می‌رود...
سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳ - ۹:۴۳
محققان می گویند: مصرف همبرگر و غذاهای سرخ شده نه تنها انسان را چاق بلکه خنگ نیز می کند.
دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۹
براساس اعلام مرکز آمار ایران در سال ۹۱ شاخص قیمت تولید کننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور ۶۱ درصد نسبت به سال قبل رشد دارد.
دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵
دبیرانجمن صنفی صنایع فرآورده های گوشتی ایران:
دبیر انجمن صنفی صنایع فرآورده های گوشتی ایران با بیان اینکه 23 درصد گوشت مرغ چسبیده به استخوان توسط دستگاه های سپراتور قابل استحصال است، گفت: صنایع وجدان کاری دارند و به هیچ عنوان ...
دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵
یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه بسیاری از تحقیقات و آزمایشات، رابطه‌ای قوی بین مصرف گوشت‌های فرآوری شده و ابتلا به سرطان را ثابت کرده‌اند گفت: نیترات سدیم موجود در گوشت‌های فرآوری...
دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۹:۲۴
رییس انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران با اشاره به حذف خمیر مرغ از سوسیس و کالباس، از استفاده گسترده از خمیر مرغ در اصناف برای پخت کباب و حلیم خبر داد و گفت: اگر استفاده از خمیر ...
یکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۵
به نوشته این نشریه به نقل از یک مقام ایرانی در حالی که تنش بین روسیه وغرب بر سر مساله اوکراین بالا می گیرد , ایران تلاش می کند جای کشور های اروپایی را در بازار روسیه پر کند.
یکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۳ - ۸:۳۸
طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم .
یکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۳ - ۷:۵۹
پس از 3 سال ممنوعیت مصرف
پس از اطلاع‌رسانی‌های پی در پی وزارت بهداشت درباره روغن پالم موجود در لبنیات، نوبت به فرآورده‌های گوشتی رسید و براساس تازه‌ترین بخشنامه سازمان غذا و دارو استفاده از خمیر مرغ در تول...
دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۷
آریایی نژاد گفت: با توجه به اینکه دو محصول سوسیس و کالباس از پس مانده‌ها و ضایعات گوشت و مرغ تهیه می‌شود و در شرایط استانداردی نیز تولید و نگهداری نمی‌شود مجلس به دنبال بازدید سرز‌...
یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸
سه‌شنبه هفته قبل با صدور بخشنامه‌ای از سوی دکتر دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو، ورود خمیر مرغ به چرخه تولید سوسیس و کالباس از نیمه دوم سال 1393 ممنوع شد.
یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۴
رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران خطاب به وزارت بهداشت:
اسماعیل خاتمی مقدم رئیس انجمن صنایع غذایی و داروئی مازندران در گفتگو با خبرنگار خانه صنعت ، معدن و تجارت مازندران ضمن مقصر دانستن سازمانهای ذیربط در رابطه با موضوعات مطرح شده در خص...
پنج شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۰
مسابقه هات داگ خوری شیلا در 8 شعبه شیلا در سطح مقدماتی اجرا می گردد و از کل شعبات 20 نفر به مرحله فینال راه پیدا خواهند کرد.
پنج شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۵۳
بعد از جنجال روغن پالم در لبنیات که توسط وزیر بهداشت رو شد و از اجحاف بیشتر به مصرف کنندگان جلوگیری کرد نوبت به سوسیس و کالباس رسیده است.
پنج شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۴۱
دکتر خاتمی مقدم، رئیس انجمن صنایع همگن غذایی و دارویی مازندران:
عدم توجه دستگاههای اجرایی چون سازمان دامپزشکی ، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد در تدوین بسته سیاستی تولید، مصرف و توزیع خمیر مرغ مورد استفاده در صنعت فراورده های گوشتی م...
سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۱
مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی:
در حالی رییس سازمان غذا و دارو از ممنوع شدن ورود خمیرمرغ به چرخه تولید سوسیس و کالباس از نیمه دوم امسال خبر داده است که مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی ایران ای...
سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷
رییس سازمان غذا و دارو از ممنوع شدن ورود "خمیرمرغ" به چرخه تولید سوسیس و کالباس خبر داد و گفت: این موضوع از نیمه دوم امسال اجرایی می‌شود.
سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۸:۵۳
اکثر ادویه‌ها خاصیت ضدمیکروبی دارند و به نظر نمی‌رسد که اضافه کردن آنها به گوشت مشکلی را پیش بیاورد.
شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۰:۲۲
عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خبر داد:
عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از شروع اقدامات لازم برای تجاری سازی دستگاه ذبح مکانیزه – شرعی گاو و دام های سنگین در این موسسه خبر داد.
سه شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶
این روزها یکی از راه‌ های آسان برای تهیه غاها، استفاده از کنسرو آن هاست. کنسروها دارای طیف گسترده‌ای هستند که از قدیمی‌ ترین آن‌ها کنسرو ماهی تن و از جدیدترین آن ها که نسل نویی از ...
سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۹
اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برای پیشگیری از مسمومیت غذایی باید گوشت را پیش از کباب کردن، خوب بپزید.
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۰
یک سایت خبری مدعی شد که اخیرا در برخی سوپرمارکت‌های کشور، سوسیس حاوی گوشت خوک عرضه می‌شود.
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۵۶
در حالی که پس از آزاد شدن صادرات دام زنده برخی کارشناسان معتقد به افزایش قیمت گوشت قرمز به دلیل کمبود احتمالی در ایام پرمصرف مانند عید قربان هستند وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: این...
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۴۰
مدیرعامل تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی
مدیرعامل تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی از کاهش تولید فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) نسبت به سالهای خبر داد.
یکشنبه ۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳
برای آن که ازسلامت و بهداشت کنسرو و کمپوت انتخابی خود مطمئن شوید، از خرید محصولات نامعتبر، متفرقه و بی نام و نشان خودداری کنید.
سه شنبه ۴ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۲۸
وزیر کشاورزی برزیل از صادرات سالانه 280 میلیون دلاری گوشت قرمز به ایران خبر داد و گفت: درصدد هستیم با گسترش همکاری‌ها و حل ابهامات و مشکلات بهداشتی گوشت برزیلی بتوانیم صادرات این م...
یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۷
کنسرو تن ماهی در روغن معمولی شیلانه 200 گرمی به قیمت 5 هزار و 350 تومان به فروش می رسد.
یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۳۴
دبیر انجمن صنایع فرآورده های گوشتی ایران تاکید کرد ‌: فعالیت های این حوزه با نظارت وزارت بهداشت ، سازمان دامپزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران انجام می شود و کامل ترین کنترلها صورت...
یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۳۰
 صفحه ۱ از ۴   ۲   ۳   ۴   بعدی »