شنبه، ۴ آذر ۱۳۹۶
۰۹:۳۳

جایگاه ویژه تبلیغات

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تازه ها

سرویس خبری کنسرو، فرآورده های گوشتی، غذای آماده و نیمه آماده

گفتگو با مدیر نمایشگاه MEATEX2017
به گزارش فودنا هرمز مهبد از رشد مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان، چشم انداز نمایشگاه در سال های آتی، برنامه های جانبی و حضور سامان گلریز در کارگاهی جذاب در نمایشگاه فراورده های گوشتی...
شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۱
محمدمهدی مفتح در نمایشگاه صنایع گوشتی تهران:
فودنا - دومین نمایشگاه صنایع گوشتی ایران شروع خوبی است برای اینکه توانمندی صنایع گوشتی را به معرض نمایش بگذارند به همین منظور از برگزارکنندگان این نمایشگاه خواستم تا کارگروهی را بر...
سه شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۱
به گزارش فودنا، دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی گوشت و فرآورده‌های گوشتی (میتکس) با حضور 15 کشور در فضایی به وسعت بیش از 6200 متر مربع و در سالن‌های 10 و 11 و E 25 نمایشگاه‌های بین...
سه شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۹:۲۲
طبق آمار منتشر شده توسط گمرک در 5 ماهه نخست سال 1396 ، قریب به 792 تن سوسیس و محصولات مشابه از گوشت، از کشور صادر شده است.
چهارشنبه ۳ آبان ۱۳۹۶ - ۹:۳۹
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین خبر داد
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: در یکی از رستوران های شهرستان قزوین مقدار 148 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی تاریخ گذشته با مبدا خرید نا معلوم کشف و معدوم شد.
دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۶
گزارش‌های میدانی از سطح پایتخت نشان می‌دهد که هر کیلوگرم گوشت تازه گوسفندی بین ۴۲ تا ۶۰ هزار تومان به فروش می‌رسد تا حدی که به نظر می‌رسد این کالای اساسی در سبد خانوار به ویژه قشر ...
دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰
معاون سازمان ملی استاندارد ایران گفت: استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس مشکلی ندارد اما باید سه شرط عدم استفاده از خمیرمرغ دپو شده، عدم استفاده از ضایعات مرغ و تولید خمیرم...
سه شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۴۹
نماینده مجلس:
رئیس کارگروه دام، طیور و آبزیان مجلس شورای إسلامی با بیان اینکه باید مانع عرضه گوشت قرمز به صورت لاشه شویم، گفت: گوشت قرمز باید مانند گوشت مرغ به صورت بسته‌بندی در بازار عرضه شود.
سه شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۱۷
دبیر انجمن فرآورده‌های گوشتی ضمن اعلام اینکه قیمت فرآورده‌های گوشتی افزایش نمی‌یابد، گفت: مصرف انواع فرآورده های گوشتی از جمله سوسیس و کالباس در ماه محرم و صفر حدود ۱۰ درصد کم می‌ش...
چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۸:۵۸
در حالی که برخی از مرغ فروشی‌های سطح شهر از جمع آوری شبانه پوست و احشای مرغ پاک شده برای تولید خمیر مرغ خبر می‌دهند، مدیرکل دامپزشکی استان تهران با رد این موضوع گفت: خمیر مرغ در وا...
دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲
دبیر سندیکای صنایع کنسرو با اشاره به صدور بخشنامه حذف درج قیمت از روی محصولات کنسروی، گفت: در این بخشنامه حذف درج قیمت از روی کنسرو، کمپوت و چند قلم کالا مطرح شده است که باید مشخص ...
یکشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ - ۹:۱۱
یک کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مطالبی را پیرامون تهیه و مصرف رب گوجه فرنگی تشریح کرد.
شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۹:۳۷
فاز دوم کارخانجات محصولات غذایی برتر همزمان با هفته دولت در مراسم باشکوهی در روز شنبه چهارم شهریور ماه افتتاح شد.
سه شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۲
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: استفاده از امعاء و احشاء برای تولید خمیرمرغ مجاز نبوده و تنها گوشت باقیمانده روی اسکلت و یا مرغ ذبح شده پایان دوره باید برای تولید خمیرمرغ استفاده شود.
یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۴
به گزارش فودنا، رئیس انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران گفت: واحدهای مجاز مازندران در استفاده از خمیر مرغ برای تولید سوسیس و کالباس بلاتکلیف هستند.
یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵
جلسه تولیدکنندگان فراورده های گوشتی با مسئولان
به گزارش فودنا، جلسه کمیته فرآورده های گوشتی انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران در رابطه با تغییرات ایجاد شده در اصلاحیه دستورالعمل استاندارد سوسیس وکالباس و خمیرمرغ، با حضور نمای...
پنج شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷
منوچهر جمالی در رابطه با برخی اظهارات مبنی بر استفاده از گوشت سگ و گربه در تولید فرآورده های گوشتی، اظهارداشت: معاونت غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشکی نظارت دقیقی را برای روند ت...
جمعه ۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۹
مدیر عامل اتحادیه شرکت تعاونی فرآورده های گوشتی گفت: اکنون زمان فراوانی مشتری ما نیست که ما بتوانیم اجناس را هرطور که مایل هستیم عرضه کنیم و یا بخواهیم از کار بدزدیم. ما برای همین ...
سه شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۹:۰۴
۲۲ تا ۲۵ آبان 96 برگزار می شود
فودنا - دومین نمایشگاه بین المللی و تخصصی محصولات پروتئینی و صنایع وابسته تهران (میتکس ۲۰۱۷) آذر ماه سال ۹۶ در محل نمایشگاه بین المللی تهران با شعار و هدف "ملاقات با متخصصان و هدا...
چهارشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۲:۲۲
انصاری گفت:ما سالانه میزان قابل توجهی واردات روغن پالم داریم اما کمتر محصولی را می بینیم که ذکر کرده باشد در این محصول از روغن پالم استفاده شده بلکه به جای آن ذکر می کنند روغن گیاه...
شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۶ - ۹:۴۳
رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه تاکید کرد: آنچه درباره آلودگی جگر گوسفند به میکروب بیماری تب کریمه کنگو مطرح می‌شود، قطعا شایعه بوده و حتی وزارت بهداشت هم عدم صحت این موضوع ر...
یکشنبه ۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۹
معاون نظارت بر اجرای استانداردسازمان ملی استاندارد ایران گفت: در کمیته فنی تدوین استاندارد، استاندارد خمیرمرغ را تدوین و اجرای آن را از تاریخ ۳۰ / ۲/ ۱۳۹۶ تصویب کردیم.
چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۱
رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر بار میکروبی بیش از حد پوست مرغ، از عوارض زیانبار خمیر مرغ های حاوی این پوست های آلوده خبر داد.
سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار گفت: مرغ های چربی‌دار از این پس برای تولید خمیر، تنها تحت نظارت سازمان دامپزشکی باید کشتار و استخوان آنها کاملاً جدا شود.
دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو نسبت به آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس واکنش نشان داد.
یکشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۰
بر اساس اصلاحیه شماره ۲ استاندارد ملی ایران شماره ۲۳۰۳ (سوسیس و کالباس – ویژگی ها و روش های آزمون)، استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس مجاز...
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۹
رییس هیات مدیره فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و کشاورزی:
امیررضا ثابت‌پی به خبرنگار فودنا گفت: یکی از مهمترین مشکلات صنعت در بخش مالیات و ساختار مالیات است که این در هیچ کجای دنیا اینگونه نیست؛ یا صفر است و یا حداقلی است که گرفته می شود.
دوشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱:۲۴
سوسیس‌های موجود در بازار سالم هستند اما یک واقعیت تلخ برای سوسیس‌های کِرم زده وجود دارد...
یکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی ضمن اشاره به مقوی‌ترین قسمت کله‌پاچه گفت: مصرف کله‌پاچه در فصل بهار ممکن است تبعاتی در پی داشته باشد.
شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۳
رئیس انجمن واردکنندگان فراورده‌های خام دامی گفت: دولت دوازدهم باید به دوره آزمون و خطا در زمینه گوشت قرمز پایان دهد و سیاست مشخصی را برای حمایت از مصرف کننده ایرانی دنبال کند.
یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۰
طبق آمار منتشر شده توسط گمرک در 11 ماه منتهی به بهمن ماه امسال بیش از 206 تن فرآورده های گوشت گاو از کشور صادر شده است.
چهارشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۶ - ۹:۴۴
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام اعلام کرد:
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با اشاره به گرانی گوشت مرغ به علت تعطیلی کشتارگاه ها گفت: با توزیع گسترده گوشت مرغ، اجازه ندادیم وضعیت گرانی مرغ ادامه یابد.
شنبه ۵ فروردین ۱۳۹۶ - ۰:۰۹
در حین خانه تکانی‌های قبل از عید، دید و بازدیدهای نوروزی و رفتن به مسافرت، زمان کافی برای تهیه غذا در نظر بگیرید تا مبتلا به انواع بیماری‌ها نشوید.
شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴
گروه صنایع غذایی نامی نو موفق به دریافت نشان برتر برند ملی ایران شد.
دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۷
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: متاسفانه برخی متقلبان در برخی فرآورده های گوشتی مانند کالباس و سوسیس ازگوشت مرغ استفاده کرده اند به آن معنا که مرغ را با استفاده از رنگ...
یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۸
در سمینار معرفی نمایشگاه بین‌المللی محصولات پروتئینی Meatex
فودنا - هرمز مهبد مدیر برگزاری ستاد نمایشگاه بین المللی و تخصصی محصولات پروتئینی و صنایع وابسته در سمینار معرفی این نمایشگاه گفت:برای برگزاری نمایشگاه Meatex قبل از شروع می‌دانستی...
چهارشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۸
مسعود رسولی، دبیر انجمن صنفی تولید و بسته‌بندی موادپروتئینی کشور
مسعود رسولی، دبیر انجمن صنفی تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور در سمینار Meatex گفت: صنعت نمایشگاهی در ارائه توانمندی و شناسایی نقاط ضعف و قدرت صنعت تاثیر بالایی دارد و این نمای...
چهارشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰
مجید افلاکی، رییس انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران
فودنا - مجید افلاکی، رییس انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران گفت: این نمایشگاه نقش مهمی را در تحقق جایگاه محوری ایران در منطقه و جهان می تواند، داشته باشد که امیدوارم دومین نمایشگ...
چهارشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۶
عضو تیم تحقیقاتی مربای رژیمی با اشاره به مطالعات گسترده به منظور امکان مصرف مربای رژیمی در مبتلایان به دیابت و نظایر آن از تولید محصول فراسودمند داخلی دراین باره خبرداد.
چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۹:۳۰
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 51 هزار و 274 تن گوشت قرمز و سفید امسال در کشتارگاه های دام و طیور این استان تولید شده است.
یکشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از کاهش 2 هزار تومانی شقه بدون دنبه نسبت به هفته گذشته خبر داد.
شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۹
رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو، در واکنش به برخی اخبار مبنی بر استفاده از ماده نگهدارنده "ادتا" در کنسروها، گفت: کنسروها فاقد هر گونه موا...
شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷
سرپرست تیم تحقیقاتی کالباس کم چرب و کم کالری با اشاره به رشد 3 برابری مصرف گوشت های فرآوری شده، از تولید کالباس کم کالری و سالم در کشور خبر داد.
شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۴
محققان بیان کردند که خوردن مداوم گوشت نمک سودشده یا فرآوری شده مانند ژامبون و کالباس می تواند بیماری آسم را تشدید کند.
سه شنبه ۷ دی ۱۳۹۵ - ۹:۴۰
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و توسعه بازار آبزیان از ایجاد سیستم تامین و توزیع متمرکز خبر داد و گفت: درحال حاضر نه تنها در توزیع کنسرو مشکل وجود دارد بلکه در توزیع ماهی نیز این مشکل به ...
چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۰
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف غذاهای آماده به دلیل افزودن مواد نگهدارنده منجر به ایجاد به بیماری های سرطان، دستگاه گوارش، کبد و کلیه ها می شود.
یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۹:۰۱
مدیر کل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی، بسیج صنایع تبدیلی کشور برای تبدیل مرکبات مازندران به آبمیوه و کنسانتره را خواستار شد.
شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۹:۰۸
اخیرا رییس سازمان استاندارد اعلام کرد که استفاده از خمیرمرغ در در سوسیس و کالباس مشروط به استاندارد شدن تولید آن است، رییس کانون صنایع غذایی گفت: شرایط برای تولید خمیرمرغ استاندارد...
جمعه ۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۳
در شرایطی که ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده ‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس باعث مشکلات مختلفی برای تولیدکنندگان این صنعت شده است، رییس سازمان استاندارد اعلام کرد که ...
دوشنبه ۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۹
در شرایطی که طی سال های اخیر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس حاشیه و خبرساز شده بود، رییس سازمان استاندارد ضمن تاکید بر ادامه این ممنوعی...
دوشنبه ۱ آذر ۱۳۹۵ - ۹:۴۶
 صفحه ۱ از ۴   ۲   ۳   ۴   بعدی »