یکشنبه، ۴ آبان ۱۳۹۳
۱۱:۵۷

جایگاه ویژه تبلیغات

آگهی بازرگانی

ژورگراف
خبرنگار افتخاری فودنا شوید
خبرگزاری حلال
پخش و توزیع مواد غذایی میثاق
سایت انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات
موسسه خیریه بهنام دهش پور
انجمن وارد کنندگان
تبلیغات سال 92 در رسانه صنعت غذای ایران

تازه ها

سرویس خبری کنسرو، فرآورده های گوشتی، غذای آماده و نیمه آماده

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: از چند روز آینده در تهران مراکزی به مردم معرفی می‌شود که در این مراکز گوشت گوساله داخلی برای نذر هیات‌ها در ایام سوگواری محرم با قیمت 16 هزار ارائه م...
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۹:۴۴
دبیر انجمن صنفی فراورده‌های گوشتی ایران
دبیر انجمن تولیدکنندگان فراورده‌های گوشتی با بیان اینکه هدف دولت آزادسازی قیمت‌ها به ویژه در بخش فراورده‌های گوشتی است، گفت: در شرایط فعلی تولیدکنندگان نمی‌توانند محصولات خود را با...
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳
رئیس اتحادیه فرآورده‌های گوشتی کشور گفت: زمانی نوشابه،‌ بعد روغن پالم را نشانه گرفتند و اکنون می‌گویند خمیر مرغ نباید در فراورده‌های گوشتی مصرف شود.
شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷
«کله پاچه» یکی از غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه و قفقاز جنوبی است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف تقریبا مشابه است. در کشور ایران و ترکیه این غذا با نام «کله پاچه»، در کشورهای عربی با ن...
جمعه ۱۸ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۰
کول کاپ برای اولین بار در صنعت رستوران های زنجیره ای، غذایی سالم با طعم و مزه منحصر به فرد بدون استفاده از سوسیس و کالباس تولید و سرو نموده که از شاخصه های بارز این مجموعه می توان ...
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۹:۳۷
مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: خمیر مرغ باید در یک زمان‌بندی مشخص و در یک پروسه بهداشتی تولید و استفاده شود.
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۸:۱۶
گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس در افزایش خطر سرطان روده نقش دارند.
یکشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۹
رئیس سازمان دامپزشکی کشور فعالیت‌های دامپزشکی را در راستای حفظ سرمایه‌های دامی عنوان کرد و به انجام ضوابط قرنطینه‌ای در برابر نوعی بیماری در مرزهای شرقی و غربی در شش ماهه اخیر اشار...
شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۸:۴۹
رییس اتحادیه آش، حلیم، کباب و غذاهای سنتی تهران تصریح کرد: واحدهای صنفی کبابی به هیچ وجه نمی‌توانند از خمیر مرغ در پخت کباب استفاده کنند چون با این کار طعم واقعی گوشت از بین می‌رود...
سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳ - ۹:۴۳
محققان می گویند: مصرف همبرگر و غذاهای سرخ شده نه تنها انسان را چاق بلکه خنگ نیز می کند.
دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۹
براساس اعلام مرکز آمار ایران در سال ۹۱ شاخص قیمت تولید کننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور ۶۱ درصد نسبت به سال قبل رشد دارد.
دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵
دبیرانجمن صنفی صنایع فرآورده های گوشتی ایران:
دبیر انجمن صنفی صنایع فرآورده های گوشتی ایران با بیان اینکه 23 درصد گوشت مرغ چسبیده به استخوان توسط دستگاه های سپراتور قابل استحصال است، گفت: صنایع وجدان کاری دارند و به هیچ عنوان ...
دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵
یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه بسیاری از تحقیقات و آزمایشات، رابطه‌ای قوی بین مصرف گوشت‌های فرآوری شده و ابتلا به سرطان را ثابت کرده‌اند گفت: نیترات سدیم موجود در گوشت‌های فرآوری...
دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۹:۲۴
رییس انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران با اشاره به حذف خمیر مرغ از سوسیس و کالباس، از استفاده گسترده از خمیر مرغ در اصناف برای پخت کباب و حلیم خبر داد و گفت: اگر استفاده از خمیر ...
یکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۵
به نوشته این نشریه به نقل از یک مقام ایرانی در حالی که تنش بین روسیه وغرب بر سر مساله اوکراین بالا می گیرد , ایران تلاش می کند جای کشور های اروپایی را در بازار روسیه پر کند.
یکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۳ - ۸:۳۸
طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم .
یکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۳ - ۷:۵۹
پس از 3 سال ممنوعیت مصرف
پس از اطلاع‌رسانی‌های پی در پی وزارت بهداشت درباره روغن پالم موجود در لبنیات، نوبت به فرآورده‌های گوشتی رسید و براساس تازه‌ترین بخشنامه سازمان غذا و دارو استفاده از خمیر مرغ در تول...
دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۷
آریایی نژاد گفت: با توجه به اینکه دو محصول سوسیس و کالباس از پس مانده‌ها و ضایعات گوشت و مرغ تهیه می‌شود و در شرایط استانداردی نیز تولید و نگهداری نمی‌شود مجلس به دنبال بازدید سرز‌...
یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸
سه‌شنبه هفته قبل با صدور بخشنامه‌ای از سوی دکتر دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو، ورود خمیر مرغ به چرخه تولید سوسیس و کالباس از نیمه دوم سال 1393 ممنوع شد.
یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۴
رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران خطاب به وزارت بهداشت:
اسماعیل خاتمی مقدم رئیس انجمن صنایع غذایی و داروئی مازندران در گفتگو با خبرنگار خانه صنعت ، معدن و تجارت مازندران ضمن مقصر دانستن سازمانهای ذیربط در رابطه با موضوعات مطرح شده در خص...
پنج شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۰
مسابقه هات داگ خوری شیلا در 8 شعبه شیلا در سطح مقدماتی اجرا می گردد و از کل شعبات 20 نفر به مرحله فینال راه پیدا خواهند کرد.
پنج شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۵۳
بعد از جنجال روغن پالم در لبنیات که توسط وزیر بهداشت رو شد و از اجحاف بیشتر به مصرف کنندگان جلوگیری کرد نوبت به سوسیس و کالباس رسیده است.
پنج شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۴۱
دکتر خاتمی مقدم، رئیس انجمن صنایع همگن غذایی و دارویی مازندران:
عدم توجه دستگاههای اجرایی چون سازمان دامپزشکی ، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد در تدوین بسته سیاستی تولید، مصرف و توزیع خمیر مرغ مورد استفاده در صنعت فراورده های گوشتی م...
سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۱
مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی:
در حالی رییس سازمان غذا و دارو از ممنوع شدن ورود خمیرمرغ به چرخه تولید سوسیس و کالباس از نیمه دوم امسال خبر داده است که مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی ایران ای...
سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷
رییس سازمان غذا و دارو از ممنوع شدن ورود "خمیرمرغ" به چرخه تولید سوسیس و کالباس خبر داد و گفت: این موضوع از نیمه دوم امسال اجرایی می‌شود.
سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۸:۵۳
اکثر ادویه‌ها خاصیت ضدمیکروبی دارند و به نظر نمی‌رسد که اضافه کردن آنها به گوشت مشکلی را پیش بیاورد.
شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۰:۲۲
عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خبر داد:
عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از شروع اقدامات لازم برای تجاری سازی دستگاه ذبح مکانیزه – شرعی گاو و دام های سنگین در این موسسه خبر داد.
سه شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶
این روزها یکی از راه‌ های آسان برای تهیه غاها، استفاده از کنسرو آن هاست. کنسروها دارای طیف گسترده‌ای هستند که از قدیمی‌ ترین آن‌ها کنسرو ماهی تن و از جدیدترین آن ها که نسل نویی از ...
سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۹
اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برای پیشگیری از مسمومیت غذایی باید گوشت را پیش از کباب کردن، خوب بپزید.
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۰
یک سایت خبری مدعی شد که اخیرا در برخی سوپرمارکت‌های کشور، سوسیس حاوی گوشت خوک عرضه می‌شود.
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۵۶
در حالی که پس از آزاد شدن صادرات دام زنده برخی کارشناسان معتقد به افزایش قیمت گوشت قرمز به دلیل کمبود احتمالی در ایام پرمصرف مانند عید قربان هستند وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: این...
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۴۰
مدیرعامل تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی
مدیرعامل تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی از کاهش تولید فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) نسبت به سالهای خبر داد.
یکشنبه ۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳
برای آن که ازسلامت و بهداشت کنسرو و کمپوت انتخابی خود مطمئن شوید، از خرید محصولات نامعتبر، متفرقه و بی نام و نشان خودداری کنید.
سه شنبه ۴ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۲۸
وزیر کشاورزی برزیل از صادرات سالانه 280 میلیون دلاری گوشت قرمز به ایران خبر داد و گفت: درصدد هستیم با گسترش همکاری‌ها و حل ابهامات و مشکلات بهداشتی گوشت برزیلی بتوانیم صادرات این م...
یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۷
کنسرو تن ماهی در روغن معمولی شیلانه 200 گرمی به قیمت 5 هزار و 350 تومان به فروش می رسد.
یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۳۴
دبیر انجمن صنایع فرآورده های گوشتی ایران تاکید کرد ‌: فعالیت های این حوزه با نظارت وزارت بهداشت ، سازمان دامپزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران انجام می شود و کامل ترین کنترلها صورت...
یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۳۰
کله‌پاچه از غذاهای مشهور ایرانی به حساب می‌آید که البته همه مردم از آن استفاده نمی‌کنند. «در بعضی ماه‌های سال فروش آن دو برابر و استقبال بیشتری از این غذا می‌شود. این روزها هر مغاز...
پنج شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۹
جوابیه صحت استاندارد تن ماهی با برند پیروزی
به گزارش فودنا طی دریافت جوابیه شرکت زرین ساحل آریا، عرضه کننده محصولات غذایی بنیامین و تن ماهی پیروزی، پیرو درج خبر توقیف برند تن ماهی با نام پیروزی، این جوابیه به شرح زیر می باشد...
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۰
رئیس سندیکای صنایع کنسرو:
رئیس هیئت مدیره سندیکای صنایع کنسرو با اشاره به اینکه از اظهارات اخیر دبیر این سندیکا درباره آبلیموهای موجود در بازار سوءبرداشت و برداشت اشتباه شده است، گفت: منظور دبیر سندیکای تقل...
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۵
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: گوشت ‌شترمرغ در مقایسه با گوشت مرغ و گاو، از کلسترول و چربی کمتری برخوردار است در حالی که پروتئینی در حد مطلوب، رنگی قرمز و طعمی ش...
یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۲
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کرمان ،کنسرو ماهی تن با نام تجاری "پیروزی" به دلیل نداشتن نشان استاندارد ایران توسط کارشناسان این اداره کل در بازار استان شناسایی و تو...
شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۵
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان گیلان ، سیر ترشی با نام تجارتی "خوشنود" غیر استاندارد بوده و عرضه آن در سطح استان غیرقانونی است . بر اساس این گزارش، بازرسان این اداره...
یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۹:۲۳
دبیر سندیکای صنعت کنسرو ایران گفت: با توجه به وضعیت بازار، کارخانه‌های تولید‌کننده کنسرو فعلاً تمایلی برای افزایش قیمت محصولاتشان ندارند.
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۹
رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی استان تهران تاکید کرد: مردم برای خرید گوشت حتما به واحدهای صنفی مجاز که لیبل‌های جواز خود را بر روی شیشه‌های مغازه نصب کرده‌ و یا در دید مشتری ق...
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۹
دبیر سندیکای صنایع کنسرو از تقلبی بودن ۹۹ درصد از آبلیموهای موجود در بازار خبر داد.
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۸
رییس اتحادیه سیب‌زمینی‌کاران از افزایش قیمت سیب‌زمینی به دلیل مقرون به صرفه نبودن تولید این محصول خبر داد و گفت: با توجه به محدودیت‌های وزارت نیرو در تامین آب برای تولید سیب‌زمینی‌...
جمعه ۱۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۱
خیلی از افراد، علاقه فراوانی به خوردن دل و جگر مرغ دارند. اما آیا مصرف دل و جگر مرغ، از نظر بهداشتی، مشکلی ندارد؟ یک دامپزشک در این باره اطلاعات مفیدی ارائه داده است.
یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۸
فرماندار شهرستان طارم با بیان اینکه زیتون‎های وارداتی بی‌کیفیت هستند و تاثیر منفی در فروش زیتون داخل کشور دارند، توقف واردات زیتون به کشور را خواستار شد.
یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۱
رییس سندیکای صنایع کنسرو از تاثیر منفی درگیری‌های عراق بر صادرات رب گوجه‌فرنگی و کنسرو ایران به کشور خبر داد و گفت: باید به دنبال تنوع بخشی به بازارهای صادراتی خود باشیم.
شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۳
مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران ایران، سرانه مصرف گوشت قرمز، سفید و ماهی در ایران را حدود 45کیلوگرم برشمرد و گفت: طبق آمارها سرانه مصرف گوشت در ایران یک سوم مصرف کشورهای پیشرفته ...
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۶
 صفحه ۱ از ۴   ۲   ۳   ۴   بعدی »