پنج شنبه، ۱۰ فروردین ۱۳۹۶
۲۱:۱۳

تغذیه و سلامتی

سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۵۴
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۴
پنج شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۹:۵۸
یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶
چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۹:۳۲
سه شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۱
یکشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۱
شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۹:۴۹
دوشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۰
دوشنبه ۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۲
چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۹:۴۸
چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۱
دوشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۱
سه شنبه ۸ تیر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۱
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۲
یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۹:۵۷
چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲
دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۰
شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۹:۳۲
سه شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۳
شنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۴
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۸
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۹:۳۱
یکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۹:۲۶
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۹:۰۰
شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۴
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰:۳۷
چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۹:۴۷
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۹:۳۴
دوشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۹:۵۹
شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۶
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۹:۰۵
چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۹:۲۱
یکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۹:۱۸
یکشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶
سه شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۰
سه شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۶

آخرین اخبار صنعت شیرینی و شکلات

    
   

عنوان ۱ تا ۵ از ۵ عنوان

1 70571,70504,70501,70470,70465

اخبار شیرینی و شکلات و تنقلات

گفتگویی با پرویز بیوک، مدیرعامل شونیز
فودنا - پرویز بیوک مدیر عامل شونیز معتقد است که شیرینی و شکلات در آینده نزدیک به عنوان غذایی جادویی شناخته می‌شود و دیگر جایی در دسته تنقلات نخواهدداش...
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳
با نزدیک شدن به سال نو، خانواده های ایرانی در تکاپوی پذیرایی از میهمانان نوروزی، به شیرین کردن کام هم می اندیشند. در این میان شکلات ها و شیرینی های بر...
چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۲۸
مدیرکل استاندارد استان تهران تاکید کرد در آستانه سال نو و افزایش خرید و مصرف انواع شیرینی، واحدهای صنفی و قنادی ها باید شیرینی را در جعبه های استاندار...
چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۰۴
بهره مند گفت: با توجه به فرارسیدن نوروز آرامش خاصی بر بازار حاکم است.
سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹
شکلات لیو تنها چند سالی است که وارد عرصه‌ی تولید شده و جایگاه خوبی را در بازار کسب کرده است که مهمترین علت آن ایده‌ی تولید شکلات به شکل سنگی رودخانه‌ا...
سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۰۱
بر اساس آمار رسمی گمرک ایران در یازده ماهه، واردات شکر با رشد ۳۷.۵ درصدی وزنی و ۱۰۶.۶۸ درصدی ارزش مواجه بوده است.
یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۵
رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران:
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی تهران گفت: در حالت کلی با برپایی نمایشگاه‌های بهاره موافق نیستم. در حالی که اکنون علاوه بر مراک...
شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۸:۴۹
علی بهره مند، رئیس اتحادیه قنادان
رئیس اتحادیه قنادان گفت: قیمت های شیرینی شب عید بر اساس کیفیت تعیین می شود وهمه قنادی ها و شیرینی فروشی های تهران و سراسر کشور به طور مستمر از سوی وزا...
یکشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۰
دبیر انجمن شکلات و شیرینى :
دبیر انجمن شکلات و شیرینى از عرضه شکلات زیر قیمت بازار در نمایشگاه هاى بهاره خبر داد و گفت:عرضه شکلات در این نمایشگاه ها با ١٠ تا ١٥ درصد زیر قیمت باز...
یکشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۱۸
رئیس اتحادیه قنادان با بیان اینکه قیمت انواع شیرینی از اردیبهشت ماه سال 93 هیچ تغییر نداشته است، گفت: قیمت انواع شیرینی شب عید نیز با قیمت های مصوب طو...
شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۲
شهر قم را همه با سوهان شیرینش می‌شناسند. مسافرین و زائرینی که به شهر قم سفر می‌کنند، در بازگشت حتماً به عنوان سوغاتی با خودشان سوهان می‌آورند. البته ا...
شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴
«فرصت امروز» از بازار سوهان گزارش می دهد
سوهان به عنوان اصلی‌ترین سوغات شهر قم قدمتی 100 ساله دارد. این صنعت در حال حاضر 850 واحد تولید سوهان و اشتغالی بالغ بر4 هزار نفر را به خود اختصاص داده...
شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۵۲
نگاهی به شکل گیری کارخانه مینو و زندگی بنیانگذار آن
ایران در دهه های گذشته در تولید شیرینی و شکلات صنعتی و تنقلاتی رشد چشم گیری داشته است به صورتی که حالا بسیاری از تولیدات شرکت های ایرانی به کشورهای دی...
دوشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۲
محمدرضا بشارت، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی دراژه:
محمدرضا بشارت، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی دراژه با اشاره به توفیقات کسب شده از سوی این واحد تولیدی، گفت: «صنعت غذایی در دنیا حساسیت‌های بسیاری دارد اما...
چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۵
مهدی آرمیون کارشناس مدیریت
امروزه استفاده از امولسیفایرها در صنعت غذا به‌منظور افزایش کیفیت محصول نهایی رواج یافته است. امولسیفایرها برای تکمیل پروسه پخت ضروری هستند، هم‌چنین در...
چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۶

تیترهای خبری