آخرین اخبار صنعت شیرینی و شکلات

اخبار شیرینی و شکلات و تنقلات

شکلات ارگانیک به شما بال می دهد
این پروژه های شکلاتی باید بتوانند هویتی منحصر به فرد از "شکلات تقویتی Cacaobaba" را به تصویر بکشند. ایده اصلی شکلات تقویتی این است که مصرف شکلات هایی ...
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۸
تامین شکر مورد نیاز صنعت به قیمت دولتی / صنعتگران شکر مورد نیاز را به انجمن اعلام کنند
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات، گفت: با هماهنگی بازرگانی دولتی و انجمن شیرینی و شکلات، شکر به قیمت دولتی آماده توزیع است.
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۰
تاکید مجدد وزارت بهداشت بر تخلف بهداشتی دو برند اسنک/ مشاهده آلودگی میکروبی و شیمیایی
سخنگوی سازمان غذا و دارو در واکنش به اظهاراتی مبنی بر تکذیب تولید اسنک از ذرت حیوانی، گفت: گزارش مبسوط نمونه‌های تست شده از مواردی که از ذرت حیوانی در...
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۹
قیمت شیرینی شب عید افزایش نمی‌یابد/ نرخ مصوب هر کیلو شیرینی‌ تر ۲۶ هزار تومان
بهره‌مند گفت: با توجه به شرایط کنونی بازار، اتحادیه، برنامه‌ای برای افزایش قیمت شیرینی ندارد.
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴
شکلات یک میلیون دلاری!
بیشتر مردم جهان شکلات دوست دارند. از شکلات تخته‌ای تلخ گرفته تا کیک شکلاتی، بستنی شکلاتی و هر خوراکی دیگری که با این ماده خوشمزه و دوست‌داشتنی تهیه می...
یکشنبه ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۱
شیرینی تا عید گران نمی‌شود
بهره‌مند، گفت: با توجه به آنکه تقاضا برای خرید شیرینی در ایام پایانی سال بالاست، اما افزایش قیمتی برای شب عید نداریم.
پنج شنبه ۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۷
آخرین جزئیات از مصرف ذرت دامی در کارخانه‌های مواد غذایی/ نتیجه بازرسی‌ها از تولیدکننده‌های اسنک پُف‌دار به کجا رسید؟
مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو درباره نتیجه بازرسی ها و آخرین جزئیات موضوع تولید اسنک پف دار با ذرت دامی توضیح داد.
دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۸:۴۵
بسته بندی شکلات باراکا با الهام از طراحی ایرانی سنتی
پروژه شکلات باراکا با الهام از طراحی های ایرانی سنتی اجرا شد و جذابیت آنرا دو چندان کرد
شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۱
جولان رنگ‌های زیان‌آور در آب‌نبات‌ها/غیر قابل مصرف بودن حجم بالایی از آبنبات‌ها
رنگ‌های غذایی، به‌طور گسترده‌ای در سرتاسر جهان برای تولید مواد خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرند اما استفاده بیش‌ازحد از این رنگ‌ها و بی‌توجهی به منشأ...
سه شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۸:۵۷
احتمال بیماری‌زایی "اسنک پف کرده" تولیدی با خوراک دام
یک کارشناس صنایع غذایی علت استفاده از خوراک دام در تولید اسنک پفک کرده را کسب سود بیشتر از سوی تولیدکنندگان عنوان کرد.
شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۸:۳۵
قرارداد با دانشگاه روس برای ایجاد ارزش افزوده در فرآورده‌های قنادی
گروهی ازپژوهشگران و اعضای هیأت علمی دانشگاه "ساراتوف" روسیه که برای ارائه گزارشی از روند اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک و نیز عقد قرارداد جدید برای پروژه ...
شنبه ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰
افزایش ۴۰ تا ۵۰ درصدی قیمت مواد اولیه قنادی/ آیا شیرینی از سبد غذایی خانواده‌ها خارج شد؟
بسیاری از فعالان حوزه توزیع شیرینی در مواجهه با افزایش قیمت مواد اولیه قنادی و کاهش قدرت خرید مردم مستاصل مانده اند.
شنبه ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۹:۴۴
قطب شیرینی و شکلات کشور به نقشه راه نیاز دارد
آذربایجان‌شرقی قطب تولید شیرینی و شکلات کشور شناخته می‌شود، اما حفظ این جایگاه در کنار تجهیز و نوسازی ماشین‌آلات، نیازمند نقشه راه تولیدی و صادراتی اس...
چهارشنبه ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۱
اسنک با طعم ذرت دامی/ نقش مسئول فنی کارخانجات غذایی
استفاده دو شرکت معتبر غذایی از ذرت دامی در تولید اسنک های پف شده(غلات حجیم)، باعث توقف خط تولید این دو شرکت و بررسی پرونده آنها شده است.
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۹:۴۹
ذرت دامی در دو برند معروف و اخطار سازمان غذا و دارو
سخنگوی سازمان غذا و دارو از احتمال تعطیلی موقت یا دائم برخی خطوط تولید دو برند معروف اسنک که از ذرت دام در تولید محصولات‌شان استفاده کرده‌اند، خبر داد...
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۹:۵۴

تیترهای خبری