یادداشت

قیمت برخی‌ نهاده‌ها هفتگی بالا می‌رود
نان پرمصرف‌ترین خوراک ایرانیان است و قیمت آن روی زندگی مردم اثر مستقیم دارد. برای همین یک خوراک استراتژیک تلقی می‌شود و برای مردم جامعه یک شاخص هزینه‌های جاری زندگی به‌حساب می‌آید. دورریز نان اما در ایران نسبت به مصرف بسیار بالاست. شیوه‌های پخت و کمبود فرهنگ‌سازی در حوزه توسعه نان‌های صنعتی و مدرن باعث شده نسبت به مصرف، اسراف زیادی داشته‌باشیم. نانوایی همواره از مشاغل مورد احترام جامعه بوده و فرهنگ احترام به نان در مردم شهر و کوچه رعایت می‌شود و ناسپاسی به هر تکه نان جزو مصادیق نکوهیده است. ...
چرا چای باید یک سازمان داشته باشد؟
یکی از موضوعاتی که در مباحث اقتصادی به آن می‌پردازند، نقش و جایگاه دولت در این حوزه است. نظریه‌های گوناگونی در این زمینه وجود دارد که از تسلط کامل تا نقش حداقلی را شامل می‌شود. در دهه اخیر بیشتر بر این نکته تاکید می‌شود که دولت‌ها باید علاوه بر مقررات‌زدایی، بازار را باز و از اعمال تعرفه‌های سنگین بر ورود محصولات (به‌ویژه مشابه تولید داخلی‌شان) خودداری کنند. ...

مهترین اخبار صنعت غذا

اخبار بورس

مقاله علمی

گفتگو

گزارش

مقالات و یادداشت ها

ضرورت تغییر فرمول در حوزه نان
تامین آرد یکی از مشکلاتی است که از پیش از انقلاب تاکنون، همواره چالش اصلی شرکت‌ها و تولیدات وابسته به این ماده اولیه بوده است.
نقش ژل رویال در درمان آرتروز بانوان
درمان آرتروز با ژل رویال در طب سنتی ایرانی، شرقی و اروپایی طرفداران زیادی دارد.
تاثیر برنامه غذایی سالم بر سلامتی مغز
یک برنامه غذایی سالم، تاثیر بسزایی در سلامتی افراد و کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن از قبیل بیماری‌های قلبی، سرطان و ابتلا به آلزایمر دارد.
پاشنه‌ آشیل تولید از نگاه دست اندرکاران صنایع غذایی
زمانی که نمی‌توان هیچ نوع پیش‌بینی دقیقی از روند تغییرات تورم برای سال مالی آتی داشت، چگونه می‌توان یک بودجه بر مبنای واقعیت تنظیم کرد؟

یادداشت / گزارش / مقالات / گفتگو