شنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۲:۲۷
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۷۰۸۲۶
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

الزام کارخانه‌های تولید مواد غذایی به استفاده از تخم‌مرغ مایع پاستوریزه

معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: کارخانه های تولید مواد غذایی ملزم به استفاده از تخم مرغ مایع پاستوریزه هستند.

سمیره صباح در خصوص استفاده از تخم مرغ در واحدهای تولید کننده مواد غذایی افزود: استفاده از تخم مرغ های معمولی در این واحدها می تواند مخاطرات میکروبی و فیزیکی به همراه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین به منظور ارتقای سطح ایمنی و سلامت محصولات غذایی و با بررسی های کارشناسی به عمل آمده، همه واحدهای تولید کننده محصولات گوشتی و فرآورده های غذایی - که در فرمولاسیون ترکیبی آنها تخم مرغ استفاده شده و فرآوری آنها بدون فرآیندهای گرمایی است- ، ملزم به استفاده از انواع تخم مرغ مایع یا پودر پاستوریزه دارای پروانه بهداشتی ساخت هستند.
صباح یادآور شد: حسن نظارت بر اجرای این موضوع بر عهده معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور خواهد بود.
(شنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۶) ۱۲:۲۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها