دلاور حیدرپور با بیان اینکه محصولات کشاورزی
بسیار متنوع است، اظهار داشت: هلو و شلیل مازندران نسبت به سال گذشته از افزایش تولید
برخوردار بوده و بین 180 تا 200 هزار تن پیش بینی می شود که از 6 هزار هکتار سطح زیرکشت
برداشت شود.
وی افزود: 25 تن هلو 35 تن نیز شلیل مازاد
بر مصرف در استان داریم، سرانه مصرف این محصولات برای هر مازندرانی 22 کیلوگرم است
و به این خاطر که نوبرانه هستند، در ابتدای عرضه به بازار با قیمت نسبتا بالایی به
فروش می رسد و این میزان به آرامی با ورود محصولات بیشتر، کاهش می یابد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت:
برای سالجاری برآورد تولید 2.7 میلیون تن تولید مرکبات داریم که نسبت به سال گذشته
افزایش زیادی داشته است و اگر نتوانیم مازاد آن را صادر کنیم با انبوه محصول و چالش
در بازار مواجه میشویم.
وی ادامه داد: محصولات نارنگی نسبت به پرتقال
تقاضای بیشتری داشته و به این دلیل باید طبق ذائقه کشور هدف محصولات را تولید و صادر
کنیم.
حیدرپور با اشاره به عدم ثبات بازار مرکبات،
گفت: تقویت انبارها، بسته بندی برای صادرات، داشتن ارتباطات بانکی نیز یکی از مشکلات
بوده و در حال رفع آن هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان
اینکه ظرفیت صادرات خوبی در این استان وجود دارد، افزود: باید بستر را برای صادر کردن
محصولات مختلف فراهم کنیم.
وی در پایان گفت: یکی از مشکلات در توسعه
صادرات مازندران، حضور صادرکنندگان خرده پا است در حالیکه ما باید با کشورهای بزرگ
دنیا در ارتباط باشیم.